Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » SOS! Aki ismerős Szegeden!...

SOS! Aki ismerős Szegeden! Hogy jutok el a Gyermekgyógyászati klinikára?

Figyelt kérdés

Cím:Korányi fasor 14-15.

Ha jól tudom a 8-as troli végállomása a klinikák.

Ez a klinika is ott van?

Előre is köszi

2010. okt. 4. 20:13
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Szegedi vagyok és én úgy tudom, hogy a Tisza partig kell végig menni, arra amerre az a nagy fura alakú fém szobor van a parton. :) Remélem tudod melyik. Itt a honlap is, van itt róla kép a főoldalon éppen a bejáratról. [link]

2010. okt. 4. 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem tudom.1 hónapja lakom Szegeden.Azért kérdeztem hogy a Klinikák között van-e
2010. okt. 4. 20:32
 3/7 anonim válasza:

[link]

Raktam fel térképet is, kerestem neten, hátha így eltalálsz oda.

2010. okt. 4. 20:34
 4/7 anonim válasza:
A lényeg az, hogy a belvárosi híd szegedi oldalán mész a tiszaparton arra, amerre vannak a klinikák is, Móra Ferenc múzeumtól egyenesen előre a tiszapart mentén, a rakpart felett. Ott lesz a bejárata, megfogod látni.
2010. okt. 4. 20:37
 5/7 anonim válasza:
Nem a klinikák közt van amerre a 8as jár. Nem érdemes vele menni, inkább az 1es villamossal a nagyáruházig a hősök kapujánál kell leszállni, 2 orosz katona van a bejáratánál kőből, onnan látod. Leszállsz ott és menned kell egyenesen a klinikák fele, a tiszapart fele végig, ott lesz a nagy fémszobor is. annál kell balra fordulnod és menned tovább a tiszapart mentén. ez ugyanaz az út mint az előbb csak másik irányból írtam. Az előző a hídtól volt, emez pedig a városból. :)
2010. okt. 4. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi !GYAKORLATRA KELL MENNEM.majd holnap megírom hogy

odataláltam-e

2010. okt. 4. 21:11
 7/7 anonim válasza:
oké :)
2010. okt. 5. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!