Budafoki út/Szerémi sor megállóban leszállva a 4-6 villamosról hol találom a 133-as busz megállóját a Hengermalom út irányába?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 14:38
1/14 anonim válasza:
Budafoki úton. Ha jól emlékszem, pont a Földhivatal előtt áll meg.
2/14 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hol van a földhivatal. Esetleg az alapján meg tudod mondani, hogy az OMV vagy a MOL kúttal egy oldalban?
2023. febr. 7. 14:55
3/14 anonim válasza:
Ha a 4-esről leszállsz, akkor jobbra kell elindulni. ( a 6-os ott már más irányba megy, de onnan is csak pár perc, akkor viszont balra kell menned a Budafokin.)
4/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!!
2023. febr. 7. 15:13
5/14 anonim válasza:
Ja es nem a kuttal egy oldalban, hanem a masikon.
Bocs, csak kozben dolgozom es ezen a kerdesen atsiklottam :)
7/14 A kérdező kommentje:
Hú! Ezt a bkk futárt nagyon nem tudom értelmezni. Ahol le kell szállni a villamosról, ahhoz képest hol van ez a buszmegálló?
2023. febr. 7. 21:28
8/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem térképen, ha leszállok, akkor biztos jobbra kell menni? Nem balra?
2023. febr. 7. 21:40
9/14 anonim válasza:
Ha nézed a bkk futárt, ott szállsz le kb. a 4es villamosról ahol látod az Irinyi József u. feliratot. És a Budafoki úton a kör jelzi, hol van a busz megállója.
Tehát a Budafoki úton jobbra kell elindulnod és majd át kell menned ott az út baloldalára.
De nézd meg a bkk térképet, ott teljesen érthető.
10/14 A kérdező kommentje:
Így teljesen érthető! Hálás köszönet!
2023. febr. 7. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!