Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan kell ki nyitni az IC...

Hogyan kell ki nyitni az IC ajtót?

Figyelt kérdés

Lehet teljesen hülyének néztek ami biztos is!De életembe nem utaztam IC-vel.Héten Szombathelyről Pestre kell mennem.Vagy a Drávával megyek vagy a Savariaval,viszont nem tudom hogy kell kívűl belül ki nyitni a vonat ajtót :/

Válaszokat előre is köszi :D

2023. jan. 30. 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Az ajtó melletti zöld gomb megnyomásával lehet kinyitni.
2023. jan. 30. 01:39
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Én is tudom, hogy Vas megyeiként nehéz elképzelni, hogy máshol is akarnak tartózkodni emberek az országban, de egy hangyányi esély azért van rá, hogy Pesten mások is le fognak szállni.
2023. jan. 30. 04:41
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Kívülről általában gombbal kell nyitni, ez valahol az ajtó mellett található. Zöld gomb mindig van, ez végzi a nyitást, általában világít is. Néha van piros gomb is, ezzel zárni kell. A gombos megoldás bent is általános: zölddel nyit, pirossal zár. Valamelyik típusnál gomb helyett egy jókora kallantyú van belül, azt kell meghúzni és levegő nyitja az ajtót. De minden típuson oda van írva az ajtó közelébe, hogy nyílik.
2023. jan. 30. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Megnyomod a nyitó gombot.
2023. jan. 30. 09:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2023. jan. 30. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!