Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » H8-as héven őrs Vezértől...

H8-as héven őrs Vezértől kistarcsáig szokott lenni ellenőr? Nála lehet venni jegyet?

Figyelt kérdés

2023. jan. 13. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szokott és nem lehet.

A külső szakaszra is csak akkor vehetsz, ha nincs jegykiadás.

2023. jan. 13. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Szokott lenni. Budapesten belül mindenképp kell lennie érvényes jegynek felszálláskor, a külső szakaszra vehetsz nála is, ha nem volt működő pénztár vagy automata a felszállás helyén.
2023. jan. 13. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában Cinkotán szokott felszállni az ellenőr, a következő kocsiba átmenni csak megállóhelyeken tud.
2023. jan. 13. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"a külső szakaszra vehetsz nála is, ha nem volt működő pénztár vagy automata a felszállás helyén."

Abban az esetben, ha külső szakaszon levő megállóban szállsz fel.

Ha Budapestről utazol kifelé és a budapesti szakaszra van érvényes jegyed vagy bérleted, akkor az ellenőr minden esetben kiadja a kiegészítő jegyet a külső szakaszra.

2023. jan. 13. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Kistarcsa állomáson viszont van jegyautomata, szóval Budapestre visszafelé már észnél kell lenni, előre meg kell venni a külső szakaszra szóló kiegészítő jegyet.
2023. jan. 13. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ki az őrs Vezér? Talán egy utas a héven, akinek rendőrparancsnok a foglalkozása? Én csak egy Örs vezérről tudok akiről hév végállomásnál teret neveztek el. Ja és attól nem kisbetűs a Kistarcsa, mert Kis-el kezdődik, vagy Nagytarcsát meg így fogod írni: NAGYTARCSA?
2023. jan. 14. 12:15
 7/9 anonim válasza:
100%

#5 nincs automata, se pénztár

Egyébként változó, hogy mennyire kekeckednek. Ha kintről mész Pestre, akkor egyáltalán nem szoktak, eddig úgy vettem észre akkor se nagyon, ha Pestről jössz és nincs jegyed, max kapsz egy ejnye-bejnyét. Ettől függetlenül legyen jegy a biztonság kedvéért, mert az még mindig olcsóbb, mint egy bírság

2023. jan. 14. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 Basszus, tényleg nincs automata Kistarcsán! (vagyis hát volt, csak megszüntették már évekkel ezelőtt)

Pestről továbbra is jöhetsz kiegészítő jegy nélkül, az üzletszabályzat szerint sincs pótdíjazás.

2023. jan. 14. 13:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Nos, voltam oda és vissza, segítség képpen leírom hátha mást is érdekel. Mind a két alkalommal voltak, lehet náluk kiegészítő jegyet venni mert én a Bp bérletet mutattam nekik mind 2x.

Köszönöm a válaszokat.

2023. jan. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!