Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Volánbuszra tényleg nem lehet...

Volánbuszra tényleg nem lehet bontott sörrel felszállni?

Figyelt kérdés
A kedves kolléga lezavart mert szolgálat után mertem bontani egy sört..
2022. dec. 29. 17:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad, mégis mire számítottál, kérdező? :D
2022. dec. 29. 19:12
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Volán busz, sör ivás munka után egyből hétköznap... gratulálok az elért eredményeidhez az életben, biztosan nehéz volt ilyen magas szintre jutni
2022. dec. 29. 19:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég, megy azért itt a képmutatás rendesen, gyerekek. Nyilván nemkívánatos a részegen óbégatás meg a padlón szétfolyó bűzös sörpatak sem, de azért egy munka után felpattintott sörért így megszólni egymást tök felesleges.

Természetesen a Volánbusz üzletszabályzata teljesen világosan fogalmaz (Na jó, azt nem értem, hogy mondjuk nyári hőségben miért nem fér bele legalább az ásványvíz fogyasztása vagy mondjuk egy Szeged - Bük transzpannon expresszen miért nem lehet rágyújtani egy nemlilahagymás szendvicsre, de a gyakorlat úgyis valamelyest felülírja e dolgokat.)

Vonaton meg szerencsére nemhogy nem tilos az, hogy értelmes felnőtt emberek kulturáltan elfogyasszanak egy hosszabb út alatt némi sört, de még árulnak is ilyesmit a vonatok értelmesebbik részén.

2022. dec. 29. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"akkor vonaton miért lehet?

félrenyeléshez még fékezés sem kell."

8-asnak: egy buszon sokkal gyakoribbak a hirtelen fékezések, gyorsítások. Az utasok egy része ül csak, rövidebb szakaszokon több az állóhely.

Próbálj meg egy buszon, és egy vonaton menet közben végigsétálni kapaszkodás nélkül.

2022. dec. 29. 21:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy vonaton nincs olyan fékhatás, mint egy közúti járművön, még a vész/gyorsfék alkalmazásakor sem. És míg ez utóbbi egy autóbuszon mindennapos, egy vasúti járművön nem jellemző, talán 100 utazásból 8-szor ha előfordul, ha viszont Volánbusszal megyek, szinte mindig van egy erősebb fékezés (Budapest, Népliget az egyik végpontja az utazásomnak).

2022. dec. 29. 21:48
 16/20 NTBS ***** válasza:
95%
Így van. Tiltja a szabályzat.
2022. dec. 29. 22:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szabály szerint tilos. Személy szerint nem szólok érte. Helyközin szoktam lenni, igaz, nem hosszún, de akkor is úgy érzem, hogy az én dolgom betartani a szabályokat.
2022. dec. 30. 17:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#13: "rágyújtani egy nemlilahagymás szendvicsre"

Tűzveszélyes tevékenységet tilos buszon és vonaton végezni 😉 Amúgy is ha nem finom a szendvics, akkor sem kell felgyújtani 😉

2022. dec. 31. 10:16
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
A baj az,hogy ha felszállsz egy bontott sörös vagy üdítősdobozzal,azt nem biztos,hogy végig a kezedben fogod. Leteszed az ülésre (csak egy pillanatra,míg előveszed a telefont,vagy bármit) és már borul is. Szerinted hogyan lehet az ülésből kitakarítani? Nem szólsz,leszállsz. Következő utas jön és leül. Lehet hogy pont te leszel és bele sem gondolsz,hogy azért nem ültél bele egy sör vagy üdítőfoltba,mert az a "győkér" autóbuszvezető elötted kidobatta valakivel felszállás elött a már bontott sörét. Remélem a gyökérnél kiérződik az irónia. Én sem engedek fel senkit és mégis előszokott fordulni üres sörös és üdítősdoboz az ülések mellé betuszkolva.Sajnos nem mindig veszem észre,mikor kibontják,vagy nyitva felcsempészi
2023. jan. 2. 19:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szabály tiltja, én inkább betartom a megengedett 70-et, mint ezzel foglalkozzak.
2023. jan. 3. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!