Külföldi diákigazolvánnyal lehet-e BKV bérletet vásárolni? Lent.
Figyelt kérdés
Egy hónapig az ELTE-re fogok járni és érdekelne, hogy vehetek-e diákbérletet külföldi diákigazolvánnyal, mielőtt megkapnám az ottani diákom?2010. szept. 30. 22:23
11/14 anonim válasza:
Kedvezményezett:
Az EU, EGT tagállam és Svájc állampolgára, aki ezen államok nappali és esti oktatásban részt vevő tanulója, hallgatója
Szükséges iratok:
Az !!!!érintett államokban kibocsátott diákigazolvány!!!!, nemzetközi diákigazolvány, 16 éven aluli külföldi gyermek esetében útlevél vagy személyi igazolvány
BKV honlapról kimásolt szöveg. Innentől kezdve magyar szövegértés kérem szépen.
Segítek, LEHETSÉGES!
12/14 Evelin5687 válasza:
de mi van akkor ha nem EU tagállamból érkezik a cserediák augusztusban és még 3hétig nem kapja meg az itteni egyetemtol a diákiját?
13/14 anonim válasza:
Akkor vesz szépen teljesárú bérletet mint bárki más.
14/14 anonim válasza:
Szerintem csak az szükséges, hogy a diákod érvényes legyen. Én Németországban anno tudtam mindenből venni diákot, nem csak a tömegközlekedéshez jegyet, de még strandbelépőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!