Miért feláras a reptérjegy havi BKK bérlettel Budapesten?
Miért nem lehet a megvásárolt havi bérlettel ingyen utazni a reptérre? Azt tudom, hogy a külföldiek miatt lett emelve 900-ról 1500-ra a jegy, mert nekik még így is megéri, de ha a reptéri járat 80%-a külföldi, akiknek amúgy sincs bérletük, a bérlettel rendelkezőknek miért feláras, miért kerül azzal is 1500-ba?
További kérdésem, hogy akik Vecsésen laknak, ők hogy oldják meg a hazautat Budapestről, nekik is ki kell fizetni minden alkalommal az 1500-as jegyet? Ha nem, akkor miért nem lehet kicselezni a reptérre jutós dolgot úgy, hogy valaki elmegy Vecsésig olcsón, és utána elballag a reptérig?
Még sohasem voltam a reptéren, úgyhogy tudás hiányában lehet értelmetlenségeket kérdezek. Barátnőmet szeretném elvinni reptérhez közeli helyre, mert imádja a repülőket, és emiatt merültek fel bennem ezek az ellentmondások.
A 100E a reptérről egyenesen a belvárosba megy, ez egy extra szolgáltatás, ezért feláras.
A lassabb 200E is kimegy a reptérre, ami normál áras.
Kicselezheted: a MOL kútnál tudsz átkelni a főúton, onnan egy laza 3 km-t kell sétálnod a 2-es terminálig.
A vecsésieknek nem jó a 100E, mert az nem áll meg Vecsésen...
Amúgy nem kell félteni a vecsésieket, ott van a vonat, volánbusz, 193E, 200E, amit használhatnak.
Ha már az eredeti kérdéskör lezárult, hadd kérdezzek kicsit személyesebbet egy esetleg még idetévedt felhasználótól. Mivel mint a kérdésben is írtam, a barátnőmet szeretném elvinni a reptérre, úgymond randi céljából. A reptéri váróban mennyire lehet így-úgy bámészkodni, céltalanul ott lenni, úgymond ott túristáskodni? Vagy szigorúan veszik a reptéri tartózkodást?
Előre is köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!