Miért szoktak néha a budapesti buszok a menetrend betartása érdekében várakozni?
Figyelt kérdés
Amennyit én látom, pontosan közlekednek, mégis állnak néha egy-két percet vagy lámpaváltást.2022. nov. 30. 17:16
2/11 anonim válasza:
Mert mondjuk kisebb a forgalom, mint amire számítottak, ezáltal gyorsabban haladnak. (Már 2-3 jól elkapott lámpaváltás is tud észrevehető különbséget jelenteni a menetidőben.)
3/11 anonim válasza:
a menetrend betartása érdekében
4/11 anonim válasza:
b#zdmeg ennyire egy debil kérdést
5/11 anonim válasza:
Pl. mert előrébb vannak a menetrendhez képest. Lehet ez azért, mert nincsenek felszálló/leszálló utasok, nincs nagy forgalom stb.
Azért csinálják, hogy ne legyen az, hogy amikor kibattyogsz a megállóba a menetrend szerinti indulás előtt 5 perccel, akkor már rég elment a buszod.
Ez ugye pl. a volánnál megszokott és rohadt idegesítő dolog (volt régen, nem tudom most mi a helyzet)
6/11 anonim válasza:
Benne van a kérdésben a válasz.
7/11 anonim válasza:
azért, hogy te a tizenötödik megállóban ne késd le a buszt... Mert ennyi táv alatt már 4-5 perc "előnyt" szerzett, te meg pont időre mentél ki a megállóba...
Uramatyám, ilyen ostobenkó kérdés! :-D
8/11 anonim válasza:
Én Siófokon szoktam megszívni, vagyis már megtanultam, hogy 5 perccel korábban ki kell mennem, mert sokszor előbb jön a kelleténél.
9/11 anonim válasza:
Komolyan nem értem mit keresek még ezen az oldalon. Egyre retardáltabb kérdések vannak.
10/11 anonim válasza:
Mert 1,5 percért már ránk szólnak. Változó, napközben (de.) nem győzött félreállni, csúcsban meg a 65-70 km/h sem elég. (55-ös vonal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!