Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nyugatiból valaki jár az...

Nyugatiból valaki jár az ELTE-re, mivel a legkönnyebb odajutni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 13:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem ártana tudni, hogy TTK, BTK, vagy esetleg PPK... Mert ezek mind más helyen vannak.

A Term.tud karra 4-6os villamos - Petőfi híd budai hídfőig.

A bölcsészkarra az Astoriához metróval

De ha beírod a konkrét épület címét a BudapestGO alkalmazásba, kiváló útvonalopciókat fog felajánlani.

2022. nov. 30. 13:55
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Van pár épülete . A bölcsészkarra es a gazdaságtudományira a 9 72M M3 járatokkal utazz Kőbánya, Orczy tér illetve Kálvin tér felé az Astoriáig.

A jogi karra ugyanezekkel a Kálvin térig.

A természettudományi , társadalomtudományi és infókarra a 4 6 villamosokkal utazz Újbuda ill Móricz Zsigmond körtér felé a Petőfi híd, budai hídfőig.

A Bárczira a Kálvin térről utazz tovább metróval az Ecseri útig.

A pedagógiai karra gyalog vagy a 73-as trolival a Keleti felé utazva a Király utcáig.

A tanítóképzőbe pedig 4 6 villamossal a Széll aKálmán terig majd 17 61 villamossal Savoya Park illetve Móricz Zsigmond körtér felé a Csörsz utcáig.

2022. nov. 30. 14:11
 3/24 anonim válasza:
100%
Attól függ hova :D ÁJK-ra legegyszerűbb metrópótlóval menni.
2022. nov. 30. 14:46
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Mármint az elte melyik épülete?

Ájk, btk - m3 metró (jelenleg pótló)

Ttk, ik, tátk - 4/6 villamos

(Én ezeket tudom tapasztalatból)

2022. nov. 30. 14:52
 5/24 anonim ***** válasza:
71%
Lehet korai még az egyetem, ha ennyire talpraesett vagy. Gondolom bölcsészre jár, ha egyáltalán...
2022. nov. 30. 17:40
 6/24 anonim ***** válasza:
4%
#5: :-D :-D
2022. nov. 30. 18:24
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

Köszi, ez printscreen! :D

2022. nov. 30. 18:43
 8/24 A kérdező kommentje:

Kedves 5. válaszoló! Sajnos nem tudtad értelmezni a kérdést de sebaj, inkább nem megyek bele..

Az első 4 válaszolónak üzenem, hogy vannak helyek, helyzetek, amikor valakinek szüksége van mások segítségére, tapasztalatára, itt pedig ugye kérdéseket lehet feltenni.. Amúgy is megköszöntem volna, de az 5. válaszoló miatt dupla köszönet a segítségért, nagyon jól jött :)

2022. dec. 1. 07:52
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez hogy jön ide? Én a btk-ra jártam, sose okozott gondot megkülönböztetni a kampuszokat, se odatalálni egyikre. :D

2022. dec. 1. 08:10
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

8. Tehát úgy szeretnel segítseget, hogy nem tudod a címet?

Így nem lesz könnyű....

2022. dec. 1. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!