Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Honnan szerzi meg a BKV az új...

Honnan szerzi meg a BKV az új címemet, ha elköltöztünk, és büntetést postáznak?

Figyelt kérdés
Most jött egy ügyvédi papír, már többedjére a BKV-tól. Ez sosem évül el? Már vagy 7 éves büntetés. Azóta kétszer is költöztünk, de az új címre is mindig kijön az utánvétes levél.
2010. szept. 30. 11:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi ajánlott, nem utánvétes. (az mást jelent) :-)
2010. szept. 30. 11:24
 2/11 anonim válasza:
Megtalálnak még a Föld alatt is. Ezek nem nyugszanak. Van egy gárdájuk akik erre szakosodtak és csak a csekkeket küldözgetik meg a felszólításokat. Fizesd be, azt szard le az egészet legalább nyugtod lesz annyit csak megér neked. Máskor meg ne add ki a címedet.
2010. szept. 30. 11:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem fogok befizetni 30.000-es csekket. Az tuti. Nem vettem át a levelet. Csak elég felháborító, hogy a kissebbség, meg a hajléktalan ingyen utazhat. Meg milliókat sikkasztanak, a kisembert meg éveken át b@sztatják.
2010. szept. 30. 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell befizetned, levonják majd a fizudból, csak akkor már nem a 30.000-t, hanem a sokszorosát. Egyébként a KEKKH (régen BM) nyilvántartásból mindig le tudják kérni az aktuális címed. Önkormányzatnál dolgozom, napi 40-50 bírósági megkeresésre adom ki a címeket... Az pedig, hogy nem vetted át a levelet, semmit nem jelent, mert a második levél visszaérkezése pillanatában beáll a kézbesítési vélelem, ami azt jelenti, hogy átvettnek kell tekinteni. Az elévülés pedig mindig az utolsó megkereséstől számít. Jól ki van ez találva.
2010. szept. 30. 11:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Utolsó jól mondja!

Már régen nincsen ez a frankón nem veszem át a levelet és nagyon trükkösnek érzem magam...

A 2. kézbesítéstől úgy veszik, hogy te átvetted a levelet.

Nem kellett volna bliccelni, vagy befizetni a bűntetést, az csak 6000 ft volt, mostmár 30 ezer ft.

És ha most se fizeted be eljárást indítanak ellened, és a fizetésedből vonják le, de akkor már a többszörösét.

És mivel vonják nem lesz "jajj nem fizetem be, mert megtehetem".

Legközelebb vegyél jegyet.

2010. szept. 30. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Az meg hogy milliókat sikkasztanak nem jogosít fel arra, hogy te is lopj, azaz bliccelj.

Attól, hgy a meleltted álló lop a boltban neked még ugyanúgy nem szabad.

Amúgy meg nélzd meg mi van most azokkal, akik milliókat sikkasztottak:

Ülnek a fogdában!

Hagyó már feleakkorára fogyott...

Ha gondood te is megkaphatod méltó jutalmad a nem fizetésért...

Ezt csak azért mondom, mert Te említetted a milliókat sikkasztó embereket...

2010. szept. 30. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Jha és mégalami:

Nem fog elévülni erre ne blazírozz.

Mindne levélküldéskor nullázódik az elévülés számlálója...

Tehát most újraindult az 5 év.

2010. szept. 30. 19:17
 8/11 anonim válasza:
0%

na megint egy nagyokos aki osztja itt az észt milyen nagy erkölcs huszár vagy hogy te mindig mindent gondolom be is fizetsz ezért tartasz gondolom ott ahol tehát sehol mert erkölcsösséggel semmit nem lehet elérni, sajnos ebben az országban farkastörvények uralkodnak és itt csak az érhet el valamit is aki néha ellentmond a törvénynek és ez pont az a szitu kedves kérdező hogy ezt kéne tenni mert ez csak egy bkv büntetés hidd el egy jó párszor már engem is megbüntettek és elég volt kivernem a balhét hogy mit képzelnek magukról a kamu kreált büntetéseikkel zaklatnak na ne félj azóta nem is jött semmi ez már kb 4,5 éve volt.és mindenki tudja hogy ezek olyan kamu büntetések hogy nem igaz nekem is olyan büntetéseket küldtek amikor még diák voltam és diákbérlettel jártam suliba és simán megtartottam ezen bérleteket bemutattam és mehettek a fenébe.meg mindenki tudja hogy ezen büntetések nagy része kreált egyszer megbüntettek aztán a neved alá még kitalálnak pár büntetést kamu dátumokkal ami nem is fedi a valóságot.

és kedves kommentelő úgy gondolom neked szerintem semmi jogod nincs ahhoz hogy más felett pálcát törj úgyhogy nem kéne a kérdezőt a sárga földig aláznod azzal hogy kioktatod mit csináljon mert különben bünti lesz meg ehhez hasonló hülyeségek.

hogy jössz te ahhoz hogy egy teljesen idegen ember felett ítélkezz.majd úgy dönt ahogy ő akar ha befizeti befizeti, ha nem akkor nem ezt nem a te reszortod eldönteni.ne játszd az erkölcs huszárt mikor szerintem az életbe nem hinném hogy makulátlan lehet a bizonyítványod neked sem mert ebben a világban már senkinek sem az.úgyhogy ne oktass másokat az életről(leginkább az utolsó két komment tulajdonosának szól ez)

2010. szept. 30. 21:29
 9/11 anonim válasza:
10%

ja és úgy látom nagyon védelmébe keltél a bkv-nak mivan ellenőr vagy?

aki általában ennyire okoskodik az általában a pirosnál mereszti a fenekét a kocsiban és még életében nem utazott bkv-én és nem tudja milyen érzés az ha valaki kiad 9800Ft egy k.rva bérletél és egy csöves szagát kell szagolnia maga mellet a buszon és azért rád rád szól az ellenőr mert nem írtad rá a bérletigazolvány számát a bérletre és fenyegetőzik hogy megbüntet de a csöves mellett inkább elmegy hozzá se szól a c.gánynak meg meg se mer mukkani de neked játssza a keményet.

2010. szept. 30. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:

OFF

Én már 1 éve nem idegesítem magam mert már 1 éve nem ültem buszon és nem is hiányzik.Inkább járok autóval mert 100 * eltűrhetőbbek a rendőrök mint a Bkv ellenőrök.

Nem is értem hogy engedhetik ezeknek a retardált köcsögöknek hogy ellenőrként dolgozhassanak.

Valaki mondta hogy küldenek hamis csekkeket.Az igaz de ha ő annak idején aláírta a papírt akkor elismerte hogy bliccelt és így jogos a büntetés persze le is tagadhassa hogy az ő aláírása és így bonyolultabbá válhat az úgy de szerintem nem fogja feladni a Bkv egykönnyen.Én ajánlanám hogy fizesd be a csekket mert sokba kerülhet neked.

....30.000 ft ért elég sokszor megtudnák tankolni :D

2010. szept. 30. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!