Mi is az a viszonylatigazolás és hogyan működik (volánbusz)?
Sziasztok! Még csak most ismerkedem a Mobiljegy alkalmazással és lenne néhány kérdésem amikre egyszerűen nem találok választ a neten. Így ha bárki, aki jártas a témában tudna segíteni, azt megköszönném!
Diák bérletet szeretnek vásárolni és tudom, hogy az alkalmazásban csak távolságot lehet kiválasztani, így a diákom mellett szükségem lesz egy viszonylatigazolásra is. Ezzel kapcsolatban lennének igazából a kérdéseim, mert ezelőtt még sosem hallottam róla. Az első kérdésem viszont az lenne, hogy én rendelkezem Budapest bérlettel is és az alkalmazásban nincs olyan opció, hogy “kiegészítő” bérlet, így távolságnak a bérlet szakasz határ és a végállomás közti távolságot kell figyelembe vennem?
Viszonylatigazoláshoz kapcsolódó kérdések:
- Az igazolás oda-vissza érvényes?
- Az alkalmazásban elég egy bérletet vásárolnom, vagy kell egy oda és egy vissza útra?
- Milyen okmányok/papírok kellenek az igazolás kiváltásához? Elég diák+lakcím kártya vagy szükség van valami másra is?
- Mindig meg kell újítani, vagy határozatlan ideig érvényes?
- Jelezni kell rajta valahogy külön, hogy rendelkezem Budapest bérlettel is, vagy igazából azt elég csak felmutatnom a sofőrnek?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!!
Válaszok:
- Igen, oda-vissza érvényes.
- Elég egy bérletet vásárolni, az is oda-vissza érvényes.
- Elég a diák+lakcímkártya.
- Határozatlan ideig érvényes.
- Elég felmutatni a BB-t.
Távolságnak a bérlet szakasz határ és a végállomás közti távolságot kell figyelembe vennem? - Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!