Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Rugalmas jogosítvány szerzés?

Rugalmas jogosítvány szerzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Engem az érdekelne hogy ki hányadik óránál ment el vizsgázni, hányadik alkalommal ment át és mi volt a bukás oka? Kicsit kétségbe vagyok esve, nagyon régóta csinálom már a jogsit, bele estem a korona időszakba is, most vagyok a harmadik oktatomnál, mindig megvolt az okom rá hogy váltsak, emellett alapból nagyon izgulos, hangulat ember vagyok, akinek egyszer nagyon jól megy a vezetés, aztán a másik nap pedig már kevésbe, és sok gyakorlás kellett ahhoz hogy ma már több magabiztossággal közlekedjek a forgalomban, most tartok 80 óránál, és hamarosan vizsgára készülök, igyekszem eltemetni magamban azt hogy ez gáz lenne vagy hogy nem vagyok rá képes

Tapasztalatokra lennék kíváncsi :)

2022. nov. 3. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ó menni fog az.
2022. nov. 3. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

80 óra?????? Baszki. És még azt hittem, hogy az én jogsim került sokba. Te mennyinél tartasz eddig összegben 50 pótórával? Kb. 400 ezer?

Amúgy 33 órát vezettem, elsőre átmentem a vizsgán.

2022. nov. 3. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

oktatóm szerint a tipikus relatíve jól fejlődő tanulóknak 40-50 óra kell.

30 a minimum, nagyjából ennyiből annak van meg, aki már amúgy itt-ott sokat vezetett autót, vagy kivételesen jó érzéke van hozzá

sokan pedig a készségeket tekintve éppenséggel készen állnak a vizsgára, csak a hatalmas stresszelés miatt mindig sikerül elrontaniuk

2022. nov. 3. 12:20
 4/5 A kérdező kommentje:

2-es

Eddig féltem összeszámolni de körülbelül igen 🙃

2022. nov. 3. 12:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon hajlamos vagyok a stresszre
2022. nov. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!