Rugalmas jogosítvány szerzés?
Sziasztok! Engem az érdekelne hogy ki hányadik óránál ment el vizsgázni, hányadik alkalommal ment át és mi volt a bukás oka? Kicsit kétségbe vagyok esve, nagyon régóta csinálom már a jogsit, bele estem a korona időszakba is, most vagyok a harmadik oktatomnál, mindig megvolt az okom rá hogy váltsak, emellett alapból nagyon izgulos, hangulat ember vagyok, akinek egyszer nagyon jól megy a vezetés, aztán a másik nap pedig már kevésbe, és sok gyakorlás kellett ahhoz hogy ma már több magabiztossággal közlekedjek a forgalomban, most tartok 80 óránál, és hamarosan vizsgára készülök, igyekszem eltemetni magamban azt hogy ez gáz lenne vagy hogy nem vagyok rá képes
Tapasztalatokra lennék kíváncsi :)
80 óra?????? Baszki. És még azt hittem, hogy az én jogsim került sokba. Te mennyinél tartasz eddig összegben 50 pótórával? Kb. 400 ezer?
Amúgy 33 órát vezettem, elsőre átmentem a vizsgán.
oktatóm szerint a tipikus relatíve jól fejlődő tanulóknak 40-50 óra kell.
30 a minimum, nagyjából ennyiből annak van meg, aki már amúgy itt-ott sokat vezetett autót, vagy kivételesen jó érzéke van hozzá
sokan pedig a készségeket tekintve éppenséggel készen állnak a vizsgára, csak a hatalmas stresszelés miatt mindig sikerül elrontaniuk
2-es
Eddig féltem összeszámolni de körülbelül igen 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!