Melyik a kedvenc budapesti vasútállomásod vagy megállóhelyed?
#8-9 Én amúgy nem az a kérdező vagyok, aki megyénként kérdez végig vasútvonalakat, korábban meg buszmegállókat.
Nem is trollkérdésnek szántam, szerintem teljesen normális kérdés. (Bár egyébként engem a fent említett kérdező kérdései sem zavarnak, vannak sokkal zavaróbb, kamu sztorikat tartalmazó meg politikai hergelő kérdések is az oldalon, azokat sem törlik).
Hol vannak már azok a kérdések, hogy békésben meiykk két buszmegálló van legtávolabb?... :((
amúgy a nyugati. imádom amikor letarthálnak. janem
Anagyalföld. Az összes régen játszódó magyar filmben ezt az állomást használták, ha vasútállomási jelenet kellet.
Kedvenc betonaljam a 3-as vágánynál, a peron keleti végétől számított (nyugatra) 3. alj, kedvenc zuzalékkövem a kedvenc aljamtól nyugatra, a déli sínszál belső síncsavarjától É-ÉNY irányban 38,5 centire található közepes méretű kődarab...
Pestszentlőrinc-Kavicsbánya. Ugyan vonatot sosem láttam ott, többször is jártam arra gyalog és megfogott az elhagyatottsága.
Név alapján Kőbánya-Hízlaló a kedvencem, gyerekként viccesnek találtam a nevét és azóta is tetszik a helye.
Működők közül pedig Kispest a kedvencem, mint régmúlt idők tanúja, ahol alig változik valami.
Leginkább a 10 éven belül felújítottak, imádom az új dizájnt.
Gondolok itt olyanokra, mint Budapest-Kelenföld, Budafok, Rákosliget, Pécel, Gödöllő stb.
Van egy kellemes hangulata a tipikus, régi, lepusztult hatású állomásoknak is (pl. Ferencváros), de a mindennapokban lehangoló ilyen helyen le/felszállni számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!