Ausztria és Magyarország között úgy is ingázhatok,ha nincs jogosítványom?
Figyelt kérdés
Sokan ingáznak kocsival a két ország között, viszont nekem még nincs jogosítványom. Szóval ez megoldható lenne vonattal egyenlőre?2022. nov. 1. 13:54
11/21 anonim válasza:
Nézd, a Győr - Bécs, Deutschkreuz - Sopron - Bécs, Sopron - Bécsújhely, Szentgotthárd - Fehring - Graz , Fertőszentmiklós - Nezsider vasútvonalakon kívül nincs értelmes tömegközlekedés a két ország között, szóval orbitális szívás , ha nem ezek mentén kell mozognod. És a bérlet nem olcsó e vonatokra sem.
12/21 anonim válasza:
Személyi igazolvány vagy útlevél kell nem jogsi!
De az a gond, hogy sokan gondolják úgy mint te, emiatt az osztrák határ mentén k..vára drágák az albérletek. Plusztban ott vannak a győri, szentfotthárdi autógyárak és egyéb cégek, ezek miatt is drága a bérlés. Szóval szívás lesz megfizethető szállást találni. Lehet egyszerűbb lenne osztrákban lakni...
13/21 anonim válasza:
Szabolcsi vagy, oké, ha Nagyváradra kellene menni, kell jogsi? nem, csak a vonaton jönnek a rendőrök személyit ellenőrizni, ha jól tudom, az osztrák határon ez nincs, ennyi a különbség
14/21 A kérdező kommentje:
Úristen,nem hiszem el itt az volt a kérdés, hogy tömegközlekedéssel meg lehet e oldani a bejárást,mert én néztem vonatmenetrendeket de össze vissza írják. De mindegy igazából én ezt lezártam.
2022. nov. 1. 20:20
15/21 anonim válasza:
Ha megmondanád, hogy honnan - hova járnál be és mikor, akkor meg tudnánk mondani, hogy lehetséges-e.
16/21 anonim válasza:
azért szerencsére kevés ekkora bohóc van, mint a kérdező
17/21 A kérdező kommentje:
16-os most biztos boldog lehetsz,hogy letudtad ezt ide írni. Na de sebaj ennyi örömöd legyen neked is,meg azoknak is akik itt élik ki magukat hasonló kommentekkel. Mert én még sajnos nem tudom, hogy induljak neki ennek az egésznek és milyen nagy embernek érezhetik magukat az olyanok,akik most itt betudtak nekem szólni, hogy én bohóc vagyok stb és akkor most jól megmondták nekem,mert ők aztán nagyon okos emberek.
2022. nov. 1. 21:55
18/21 anonim válasza:
16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
19/21 anonim válasza:
Ha van kártya formátumú személyi igazolványod, igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!