igen, szeretek, unalmamban elmegyek ide-oda, zene a fülben, így a többi ember zaját ugyan nem kell elviselni, csak fizikailag, hogy itt vannak, de ha nincs tömve a busz/vonat, ez se zavaró annyira
2022. okt. 29. 20:26
12/17 anonim válasza:
Nem mondom, hogy szeretem, de azt se, hogy nem. Régen mondjuk busszal is jobban szerettem utazni, de sajnos ezek a mostani járművek hiába jók amúgy, nem valók a pesti utakra. Vidéken érdekes módon senkit nem szokott zavarni, ha nem alacsonypadlós jön. Jó, nem is IK260,ami nekem nagy kedvencem, de a másik szélsőség. MAN szokott jönni, alacsony belépésű, de nem alacsonypadlós, senkit még panaszkodni nem hallottam emiatt.
2022. okt. 29. 22:01
13/17 anonim válasza:
Ha kevesen vannak, ülök és nincs túl meleg, illetve nincs elhasznált (fullasztó) levegő, akkor sokszor szívesen tömegközlekedek. Eleve érdekelnek a villamosok és a vonatok.
Tömegben nagyon nem szeretek. Igyekszem kikerülni a zsúfolt útvonalakat és időpontokat. Ha hosszú távon nem lenne erre lehetőség, tuti bicajoznék vagy vennék elektromos rollert.
Azt se csípem, ha finn szauna a busz télen. Azt se, ha nem tudok lélegezni a szellőzetlen, elhasznált levegőben.
2022. okt. 29. 22:02
14/17 anonim válasza:
Én imádok. Szerintem tök olcsó és viszonylag tiszta. (Mellékvonalak minden pozitívumnál kivételek) Főként vonatozni szeretek, mert vonatrajongó vagyok.
2022. okt. 29. 23:38
15/17 anonim válasza:
Tömegközlekedőként minden eddig felsorolt negatívummal egyet tudok érteni, de ne felejtsük, hogy
- nagyon olcsó
- viszonylag tiszta
- környezetbarát
- és széleskörű.
Autósok nyilván utálják a buszsávokat, de én támogatom, mert számomra gyorsabb tömegközlekedni (emiatt is).
Egy 5-8 fős bádogdobozban ül 1-2 ember és elfoglalják az 5-8 fő helyét az úton. A tömegközlekedés kikapcsol (főleg ha zenét hallgatok).
Én egyébként biciklivel kombinálom és messze nem vagyok olyan frusztrált, mint egy átlag autós (taxis meg főleg nem).
2022. okt. 29. 23:58
16/17 anonim válasza:
Én rugalmasan választok közlekedési módot és amikor az időtényező miatt az autót választom, gyakran hiányzik a tömegközlekedés nyugalma. Én szeretek vezetni, csak pont csúcsidőben, amikor legtöbbször kell nekem is mozdulnom, elég frusztráló a sok tolakodó, aggresszív vezető és olyankor inkább ülnék vagy akár állnék, de nézelődnék mindenképp. Hosszabb utakon csak vonattal szeretek utazni, a repülés kicsit mára a varázsát vesztette, a busz meg csak kényszermegoldásként jött szóba mindig is. Autózni sem rossz hosszabb utakon, de azért ott is hiànyzik a pihenés , a táj élvezete, a nagyobb tér és azért néhány óra után a koncentráció is alábbhagy.
2022. okt. 30. 06:06
17/17 anonim válasza:
Imádok, napi pár órát utazok a munkahelyemre oda-vissza busszal. Általában sikerül aludni is vagy ha nem akkor jár az agyam, gondolkodom, ábrándozok. Ismerem a busztársaimat,sofőröket. Van néhány utas, akiket nem kedvelünk:) ja, és nagyon kedvelem ezt az időszakot, amikor sötétbe megyek, sötétbe jövök.
Évente párszor vonattal is utazok, nyaralni pl, azt is szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!