Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerettek tömegközlekedni? Ha...

Szerettek tömegközlekedni? Ha igen akkor mivel, és miért? Ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 14:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Aki azt mondja, hogy szeret, az hazudik. Azt elhiszem, hogy valaki nem utálja, nyilván vannak, akik a hátrányaival szemben toleránsabbak. De az égvilágon semmi szeretnivaló nincsen benne, senki sem szeret tömegközlekedni.
2022. okt. 29. 14:40
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Két okból sem. Az egyik a g@ci sok ember a másik hogy nem tudom elmenni WC re amikor akarok. Nyilván vonaton igen, de azért nem az igazi, úgy hogy maradok a kocsinál. 1evbe 1x2x ülök vonaton.
2022. okt. 29. 14:46
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
A vonatot szeretem, bár néha ott is van baj... nem tudom, miért nem lehet úgy indítani a vonatokat, hogy ne legyen tömegnyomor. Lajosmizse-Bp. között csúcsban jó, ha az ajtóban meg tudok állni. Ezzel együtt is szeretem a vonatot, meg mindent, ami kötött pálýás főleg a régit :))
2022. okt. 29. 14:53
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Gyűlölünk.
2022. okt. 29. 15:04
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
A tömeget nem írom elviselni, mert az emberek túlnyomó része akkora barom, hogy az elviselhetetlen!
2022. okt. 29. 15:07
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem szeretek tömegközlekedni, de mivel nem telik saját autóra, kénytelen vagyok.
2022. okt. 29. 15:30
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
A sok kismamát utálom, a tanknyi babakocsijával, meg a nyüszítő pulyákkal!
2022. okt. 29. 15:56
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem szeretek. Ősrégi járművek, megbízhatatlan közlekedés, minden tiszta mocsok, sok a bunkó, a csöves és a cigány.
2022. okt. 29. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
Én szeretek. Mármint attól függ. Munkából hazafelé, és odafele is ugyanazzal a busszal járok 10 éve. Ismernek a sofőrök is, tudom mikor kik vannak a buszon, szóval nagyon megszoktam. Amúgy kicsi korom óta tömegközlekedem, mert mindig falun laktunk. Én mindig nagyon jókat alszom hazafelé melóból, plane ilyenkor amikor sötétedik hamar. Lekopogom, nem volt még problémám belőle. Amúgy van jogsim, nemrég vettem autót, mostmár felváltva járok kocsival meg busszal. De amikor jól jön ki a járat (nem hétvége vagy ünnepnap) akkor szivesen ülök buszra. Olyan jó érzés megpihenni 14 óra fizikai munka után.
2022. okt. 29. 18:33
 10/17 anonim ***** válasza:
96%
Aludni lehet rajta, talán ez az egyetlen előnye.
2022. okt. 29. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!