Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Régebben kaptak kedvezményt a...

Régebben kaptak kedvezményt a laktózérzékenyek a bérletre?

Figyelt kérdés

Mielőtt mindenki levágná a fejem, nem tartom jogosnak,hogy valaki erre kapjon egy 90%-os utazási kedvezményt,de magam is laktózérzékeny vagyok, és hallottam is, plusz itt is olvastam, hogy nagyjából 10 évvel ezelőtt többen is megemlítették,hogy ők kaptak.

Egyáltalán létezett ilyen anno?

2022. okt. 29. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Téves híreket olvastál.
2022. okt. 29. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Igen, és merevedési zavaroknál meg a sportkocsikra kapsz kedvezményt.
2022. okt. 29. 14:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért kell gyökérnek lenni egy szimpla kérdésnél, ahol azzal kezdtem, hogy nem tartanám jogosnak, csak olvastam régen,hogy kaptak?
2022. okt. 29. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kizárt
2022. okt. 29. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kaptak. Az ennél jóval súlyosabb kondíciókra jár.
2022. okt. 30. 06:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Összekevered a tejfehérje allergiával. Nekem az van és valóban járt rá utazási kedvezmény felnőtt koromig, viszont a laktózintoletanciára ilyet nem kapsz.
2022. okt. 31. 00:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy adókedvezmeny is jár rá, úgyhogy ilyan alapon utazási kedvezmény is járhatna.
2022. nov. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!