Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Írtam a bkk-nak, hogy az...

Írtam a bkk-nak, hogy az egyik automata csak a bedobott érmék egy részét érzékeli, és ezáltal jegyet is csak sokkal többért ad. Miért nem tesznek miatta semmit?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van sok idejük válaszolni, de ilyenkor nem az lenne a tisztességes, hogy azonnal kiszaladnak az automatához, és minimum ráírják, hogy elnyelheti a bedobott érmék egy részét?
2022. okt. 28. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem, mert nekik így jobban megéri.
2022. okt. 28. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

NEM, olyan nincs, hogy "azonnal kiszaladnak", nem ott vannak a szomszéd helyiségben, hanem adott esetben több órára van az adott automatától!

A leveled/emailod a központba kerül , sok száz egyéb levéllel együtt. Azért van határidö a reagálásra, mert az összes levelet érkezési sorrenben dolgozzák fel, idöbe telik, mire egyáltalán valaki tud intézkedni miatta.

Másrészt eleve nem írhatnának rá ilyesmit, mert vagy teljesen ki kell kapcsolni, vagy rendesen kell müködnie, megjegyzéseket nem lehet mellékelni.

2022. okt. 28. 14:13
 3/11 A kérdező kommentje:

"Másrészt eleve nem írhatnának rá ilyesmit, mert vagy teljesen ki kell kapcsolni, vagy rendesen kell müködnie, megjegyzéseket nem lehet mellékelni."

Lefogadom, hogy a harmadik utat fogják választani, a rosszul működést az utasok lehúzásával párosítva.

2022. okt. 28. 14:17
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Rosszindulatú vagy, nem is kicsit.

Az automata előtt állva, ott rögtön tudtál volna kommunikálni velük. Van ott kamera, mikrofon, és ki van írva, miképpen tudod ezt megtenni.

2022. okt. 28. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Elég feltűnő, nem?

+36 1 3 255 255, és amikor kérdezi, bemondod az azonosítót.

Többször láttam használni, és szinte azonnal bejelentkeztek.

2022. okt. 28. 14:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Lehet nem tűnt fel, de a kérdésem nem arról szól, hogy elloptak tőlem 400 forintot, és vissza akarom szerezni, hanem arról, hogy miért lop a BKK szándékosan. Miért van az, hogy pontosan tudja, hogy az egyik automatájuk lop, és ők nem tesznek ellene semmit?
2022. okt. 28. 14:37
 7/11 A kérdező kommentje:
(Visszaszerezni eleve felesleges lenne, nyilván 400 forintnál többe kerülne visszaszerezni a 400 forintot.)
2022. okt. 28. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
2022. okt. 28. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
A nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás bűncselekmény. És érzésem szerint te most ezt teszed.
2022. okt. 28. 14:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja, hogy itt csak azt szabad mondani, hogy a bliccelés lopás, értem.
2022. okt. 28. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!