Miskolcon a Buzogány utca merre felé található?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 14:53
1/20 A kérdező kommentje:
*vagyis merrefelé,csak hibásan javított a telefon
2022. okt. 24. 14:55
2/20 anonim válasza:
A Tiszai pályaudvartól pár utcára. Egyéb kérdés?
3/20 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ,de a Tiszaitól merrefelé kell menni? Mert én néztem térképen de egyáltalán nem vagyok ismerős arra. Illetve busszal meglehet közelíteni?
2022. okt. 24. 15:02
4/20 anonim válasza:
Annyira közel van, hogy gyalog is max 10 perc. Nincs értelme busznak. Barossról jobbra le a Szinva utca rögtön a tiszai előtt, majd balra a második utca.
5/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet megfogom találni, illetve a Baross utcát tudom hol van,ott van egy Herbária volt,szóval így tudni fogom. Illetve a másik hogy én mikor térképen néztem, nekem egy nagy putritelepet mutatott, remélem azért nem olyan.
2022. okt. 24. 15:14
7/20 anonim válasza:
De, sajnos eléggé romos állapotú az a környék, bár emberrel nem sokkal találkozni arra.
8/20 A kérdező kommentje:
Áh akkor én inkább nem megyek oda, állásinterjúra mentem volna ilyen csiszoló munkakörbe,de akkor nem megyek ilyen elhagyatott környékre,amúgyis fiatal nő vagyok,és Miskolc nem éppen egy biztonságos város. Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat.
2022. okt. 24. 15:25
9/20 anonim válasza:
Emberekről nem tudok nyilatkozni, de a 2019-es utcakép annyira nem riaszt el. De a te döntésed.
10/20 anonim válasza:
2,4,7 vagyok, Emiatt ne mondd le szerintem, inkább látványra rossz, lakni nem igazán laknak már ott sokan, csak pár "rázósabb" putri van, inkább ilyen régi üzemek, telephelyek maradványai vannak többségben. Én az Üteg-Szondin szoktam néha járni, amolyan csövesek/alkeszok fordulnak elő jellemzően, de azokat szimplán csak levegőnek kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!