Budapesten, a 2-es metrón szoktak lenni balhék? Veszélyes késő este utazni a 2-es metrón?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 18:57
11/15 anonim válasza:
A metró a legbiztonságosabb a tömegközlekedési alternatívák közül. A mozgólépcsőknél legtöbbször ellenőrök vannak, a suttyóknak pedig általában nincsen jegyük, ezért inkább más utazási megoldást választanak.
Az M3-as metrópótlón, viszont már más a helyzet, ott sok érdekes embert láttam már, hiszen ott nincs ellenőrzés, bárki felszállhat.
12/15 anonim válasza:
Nem veszélyes, mert írták már van kamera-rendszer(cctv) a 2-es metrón.
13/15 anonim válasza:
Szerintem az Örs és a Blaha között eléggé putri mostanában, főleg este 9 után. Buda felé jó.
14/15 anonim válasza:
#13 Ezt én is tapasztaltam, hogy mostanában több kétes alak utazik azon a szakaszon.
15/15 anonim válasza:
Rengeteget utaztam a 2es metrón (főleg a Batyi-Örs vonalon), sosem volt semmi baj. Az mondjuk igaz, hogy a Batyi-Déli szakaszon sokkal "szimpatikusabb" arcok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!