Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonattal vagy repülővel...

Vonattal vagy repülővel Stuttgartba?

Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok kíváncsi és tapasztalatokra. Hol kell kevesebbszer német nyelvet használni? Vendégségbe mennék és nem vagyok profi a nyelvből. Köszi.

2022. okt. 16. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vonattal el tudsz menni átszállás nélkül Stuttgartba hetente kétszer, a belváros szélén van a vasútállomás - ha valaki kimegy érted, akkor nem kell németül tudnod. Repülővel sem sokkal bonyolultabb, a repülőtéren kell megtalálni a vasutat, és onnan be a belvárosba, ehhez valószínűleg kell már valamennyi nyelvtudás.

De tetszőleges napon, egy vagy két (bécsi, salzburgi vagy müncheni) átszállással is el lehet jutni Stuttgartba, itt a vasútállomáson való tájékozódáshoz lehet szükséges minimális nyelvismeret - meg ilyenkor az átszállási időkre is érdemes figyelni, 8-10 percben ilyen hosszú úton én nem biztos, hogy bíznék.

2022. okt. 16. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem bonyolult , igazából csak a szinte mindenhol német-angol kétnyelvű vagy piktogrammal ellátott feliratokat kell követni. Ráadásul tudsz online jegyet venni, még csak a vonatjegyautomatával sem feltétlen kell bajlódnod.
2022. okt. 17. 05:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Kijönnek értem. Köszönöm zépen a segítséget :)
2022. okt. 17. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!