Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Meddig érvényes a BKV gyűjtőjegy?

Meddig érvényes a BKV gyűjtőjegy?

Figyelt kérdés
Írják a BKV oldalán, hogy az árváltozástól számított 1 évig érvényes, de nem írják sehol, hogy mikor volt/van/lesz árváltozás. Tudtok erről valami infot?

2022. okt. 10. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon régen nem volt árváltozás...

Tehát még érvényes.

2022. okt. 10. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában változtak az árak (szeptember 1-től), de a vonaljegyeké nem.
2022. okt. 10. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2013 óta nem változott a vonaljegyek ára.
2022. okt. 10. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Amíg olvasható. :)
2022. okt. 10. 15:51
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
2006-ban azt mondta nekem a pénztáros, hogy örökre.
2022. okt. 10. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Csak tudnám, aki a 4. és 5. választ leszavazta, az utazott már valaha három-négy éves vonaljeggyel és megbírságolták? :D Vagy ha már leszavaz minket, legalább ad valami indoklást? Mert nagyon könnyű úgy élni, hogy mindenki hülye, csak ő helikopter.
2022. okt. 10. 20:02
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

#6: a 4. és az 5. válasz is félrevezető, úgyhogy ment a lepontozás.

"Amíg olvasható. :)"

Nem igaz. Ha ma veszel egy jegyet és holnap megváltozik az ár, akkor egy év múlva már nem lesz érvényes. 1 évig simán olvasható marad a hőpapír.

"2006-ban azt mondta nekem a pénztáros, hogy örökre."

Teljesen irreleváns, hogy mit mondott neked a pénztáros 16 éve.

2022. okt. 10. 20:38
 8/11 anonim ***** válasza:
24%

Csakhogy ahogy fentebb is írták, régóta nem változott az ár, mellesleg megjegyzem, itt van előttem három gyűjtőjegy, egyiken sincs rajta ez a feltétel, csak az, hogy olvashatóságát 8 évig őrzi meg, ami az enyémen kopás miatt már tuti nem igaz. Ráadásul itt a hivatalos forrás:

[link]

Tehát még ha van is árváltozás, azután 1 évig még felhasználható a korábbi gyűjtőjegy, szóval ennyi erővel minden választ leszavazhatnál. Így jár az, aki okosabbnak hiszi magát, de ő sem nézett utána, rávettél arra, hogy utánajárjak és rólad is kiderüljön a hülyeség.

2022. okt. 10. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Csakhogy ahogy fentebb is írták, régóta nem változott az ár"

És? Bármikor változhat és onnantól 1 év után már nem lesz használható.

"itt van előttem három gyűjtőjegy, egyiken sincs rajta ez a feltétel"

Nem tudják rányomtatni a teljes üzletszabályzatot egy kis fecnire.

Egyébként tök egyszerű, összehasonlítod a jegyre írt árat és a jelenlegi árat. Ha egyezik, akkor oké. Ha nem egyezik, akkor megkérdezed az ügyfélszolgálaton, hogy használhatod-e még.

2022. okt. 10. 21:18
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
De árváltozás után 1 évig még érvényes, akkor mi a baj? Ezt még a kérdező is leírta, csak rajtam kívül senki más, csak a pontozgatás megy meg a hiszti. Mellesleg az árváltoztatás nem egyik napról a másikra történik, ha már itt tartunk, okoska.
2022. okt. 10. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!