Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A régi IC kocsiknak volt...

A régi IC kocsiknak volt kerékpár szállító kocsijuk?

Figyelt kérdés

Vagy azokhoz is ezeket használták? :

[link]

#IC #InterCity #Kerékpárszállító kocsi
2022. okt. 6. 06:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bp-Miskolc vonalon régen biztos, hogy nem voltak ilyenek, mostanában nem voltam.
2022. okt. 6. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem , az IC-ken túl sokáig nem volt kerékpárszállítási lehetősèg.
2022. okt. 6. 11:31
 3/4 eddiboy ***** válasza:
A régebbi IC-ken nem volt kerékpárszállító kocsi, de ez a kocsi, amit mutatsz, sem alapvetően az IC-khez készült kocsi, ez egy régebbi poggyászkocsi, amit átalakítottak kerékpárszállítóvá. Az IC+ családhoz készült kerékpárszállító kocsi: [link] - felülről 6. kép.
2022. okt. 7. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdés még, hogy milyen régi IC-kről van szó? A szegedi hibrid-IC-k többségén elég régóta (talán a kezdetektől) volt kerékpárszállításra alkalmas kocsi, igaz, a gyorsvonati részen. A kör-IC-ken is volt sokáig egy halberstadti vezérlő, amivel a kerékpárszállítást biztosították.

A fent linkelt képen szereplő kocsitípust itt találtam: [link]

Meg még néhány nemzetközi IC-ben. De szerintem a 2000-es évek közepéig nem volt divat a kerékpárszállító kocsi az IC-ken.

2022. okt. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!