Mennyire sajnáljátok a Bo/Bko-kat?
Figyelt kérdés
Én már annak idején az Ao-kat is sajnáltam, de ezeket is. Mondjuk a MÁV rendbe hozhatna néhány Ao-t nosztalgia célokra. Egy retró hétvégén el tudnám képzelni pl Tekergőbe.2022. okt. 2. 23:02
1/4 anonim válasza:
Semennyire. Nem hiányoznak ilyen lepusztult retró kocsik közforgalomba. Vasútfanként érdekel mindenféle kocsi, de utazni...köszönöm szépen, nem kérek belőlük.
2/4 anonim válasza:
Szerettem őket, persze leginkább csak akkor, ha nem ette őket a dzsuva. Nagyon más hangulatuk volt, mint a korszerű járműveknek, ezeknél még azt éreztem, hogy utazok rajtuk, nem azt, hogy letudom velük az eljutást A-ból B-be. De elismerem, hogy eljárt felettük az idő, retró szerelvényekbe tökéletes.
4/4 eddiboy válasza:
A Bko-kat nagyon szerettem. 6 hely egy fülkében, plüss ülések, a sima B vagy Bo-nál sokkal komfortosabbak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!