Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hajdúszoboszlótól Szolnokig...

Hajdúszoboszlótól Szolnokig és Szolnoktól Debrecenig ne vegyek jegyet ma?

Figyelt kérdés
Debrecenből utazok ma délután Hajdúszoboszlóra, a jegy 370 forint. Egy órás dolgom van Hajdúszobolszlón, majd azt követően Hajdúszoboszlóról utazok tovább Szolnokra az unokaöcsémhez és onnan késő este jövök haza Debrecenbe. Kérdésem az, hogy az első jeggyel amit Debrecentől Hajdúszoboszlóig megváltok, azzal ma később továbbutazhatok Szolnokig és Szolnortól Debrecenig vissza? Mert, ha ez igaz, akkor Szolnokot ma nem 5040 forintból, hanem 370 forintból "fillérekből" meg lehet járni. Arra gondoltam, hogy mivel ma van ez a lehetőség ma látogatom meg az unokatesóm, pedig szombaton akartam, de előrehoztam. Hülye lennék nem kihagyni.

2022. szept. 22. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De nem kell szooszlóig megvenni a jegyet, elég csak az első megállóig egy 10km-es jegyet venni.
2022. szept. 22. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Vagy bárhonnan bárhová elég ma a 10 km-es jegy.

Akár biciklit is vihetsz ma még 0 forintos kerékpárjegyért.

2022. szept. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!