Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi az oka annak, hogy még...

Mi az oka annak, hogy még hajnalban sem képes a MÁV rendesen közlekedni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor még nincs akkora forgalom, mégis már legalább 20 perce állunk, mert a jelző nem enged be Szolnok állomásra. Ilyen korai órában mi indokolhatja ezt?

2022. szept. 22. 04:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt Kelenföld előtt Budaörs felől is áll néha egy-egy tehervonat hajnali négy előtt. Onnan tudni, hogy valaki szundít mert a mozdonyvezető elkezd dudálni mint az őrült...na, akkor zöldre vált..viszont felébredt többezer ember. Itt is emberek dolgoznak.
2022. szept. 22. 09:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj , elég kellemetlen ez, de a biztosítóberendezési hiba felléphet ám akkor is, amikor a vonatoddal már nem tudnak mit kezdeni azon kívül, hogy visszatolnának Szajolig. Ami lássuk be, annyival durvább késéseket okozna, hogy inkább megváratnak alaposabban egy vonatot.

Ha tudnád, hány a magyarnál boldogabb vasúton szobroztam én már biztberhiba miatt… New Yorkban másfél órát üldögéltem a metróban így, a cseheknél szintén két óra plusz lett belőle, a németeknél is jártam már így, mindig zajlott szépen a forgalom, csak épp az én vonatom nem mozdult. Van ilyen.

2022. szept. 22. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
#12: Mármint az alagút közepén ültél a metróban New Yorkban 1,5 órát, vagy az állomáson várakozott? (Nálunk ilyenkor pótlót küldenek, bizber miatt nem állunk csak pár másodpercig/percig, legfeljebb az 1. állomásig csökkentett tempóval elvisznek szerintem + Magyarországon nem ragadt az alagút közepén metró :) )
2022. szept. 22. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ha a helyes vágányt írják ki és mondják be, akkor az utas is ott fogja várni a vonatot.
2022. szept. 22. 12:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"nyilván, ezért gondoltam hogy hajnali 4 óra körül még nincs akkora vasúti forgalom"

A vasútí forgalom napi 24 órában nagy, nem csak személyforgalom van, hanem tehervonatok is járnak.

2022. szept. 22. 14:42
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

#13:

A felesleges kötözködést meg a hülye vigyorgásodat nyugodtan felfüggesztheted.

2022. szept. 22. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:
95%

Úgy tűnik rendesen közlekedett.

Ha nem rendesen közlekedett volna, most benne lenne a hírekben.

2022. szept. 22. 20:33
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
#17 Miért lenne benne? Annak nagyobb hírértéke van, ha egy mávos vonat rendesen közlekedik.
2022. szept. 23. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!