Holnap valóban egy 250 forintos jeggyel is be lehet utazni az egész országot?
Figyelt kérdés
Állítólag minden menetjegy egész nap érvényes lesz, és többször felhasználható.
Ez csak a MÁV-ra igaz (ha tényleg igaz), vagy a GYSEV-re is?
2022. szept. 21. 12:45
1/11 anonim válasza:
Igaz, és érvényes a MÁV, GYSEV, HÉV és Volánbusz járatokon is. Helyi közlekedésre nem érvényes.
3/11 anonim válasza:
Ahol a Volánbusz adja a helyi járatokat oda igen, de BKV, DKV, MVK, SZKT, stb. járatokra nem jó.
4/11 anonim válasza:
érdemes megnézni a helyi járatok weboldalát, én is az ország másik végébe megyek, és ott hiába nem Volánbusz a helyi járat, ingyenes lesz a tömegközlekedés
5/11 anonim válasza:
Valaki be tudná linkelni, miről van szó? Google csak a tűzijátékjegyet tolja az arcomba múltkorról.
9/11 anonim válasza:
igen, vettem egy jegyet a szomszédos megállóig, a kalauz rákérdezett, hogy biztos oda akarok-e menni, mert ez a vonat nem arra megy, mondtam hogy nem, és elfogadta, szóval jó utat mindenkinek, aki ma utazgatni szeretne :D
10/11 anonim válasza:
Hát persze, hogy nem hétvégére teszik, amikor esetleg rá is érne a többség utazgatni. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!