Népliget ingyen WC?
Figyelt kérdés
Van valahol a Népliget közelében ingyen WC?2022. szept. 13. 09:51
1/10 anonim válasza:
Az egész Népliget egy nagy ingyen wc. Legalábbis sokan annak használják.
2/10 anonim válasza:
Fizetős van a buszpalyaudvaron. És tisztán is tartjak.
3/10 anonim válasza:
Sajnos nincs, a buszpályaudvaron és az aluljáróban is 250 forint, nevetséges.
4/10 anonim válasza:
#3:
Márpedig ha nem akarsz bepisilni/bekakilni, akkor muszáj. ^_^
5/10 anonim válasza:
Pontosan jól tudom, éppen ezért nevetséges.
Kifizetek nem kevés pénzt a bérletért minden hónapban, aztán még fizessek 250 forintot, ha mosdóba szeretnék menni, miközben a MÁV-nál például ez alapszolgáltatás. A mosdó valóban tiszta az esetek többségében, de ennyi pénzért felháborító, hogy nincs egy nyamvadt kézszárító, a mosdóknál pedig jellemző a húgyszag (nem kell tocsogni benne, de kellemetlen). Ár/érték arányban egy nagy nulla.
6/10 anonim válasza:
#5 a MÁV-nál sem az, mármint oké, magán a vonaton ingyenes, de egy rakás állomáson ugyanúgy fizetős
7/10 anonim válasza:
Az pont elég, hiszen egy kihasználható lehetőség. Én pedig kénytelen vagyok órákon keresztül tartogatni.
8/10 anonim válasza:
2024 - már 350 forint az autóbusz pályaudvar aluljárójábab, tisztán volt tartva
9/10 anonim válasza:
es esetleg valaki tudja hogy kartyaval lehet-e fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!