Fiktív kérdés! Mi történik, ha a Dunában felrobban a bomba, amit találtak, vagy esetleg leomlik egy híd alattam úgy, hogy folyamatban van egy Bubi-bérlésem?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mi történik? Kifizettetik velem az árát ha a víz elviszi? Vagy mi történik egy hasonló, de életszerű helyzetben.
A példák tényleg borzalmasak, most így este ilyen tudtam szülni :D
2022. szept. 9. 23:28
1/4 anonim válasza:
Ez elsődlegesen attól függ, mennyit tehettél volna meg elvárható módon a bringa megmentésére. Ha épp eszméletlenül fekszel vagy mondjuk a bicikli 5 méterrel lejjebb úszik épp el a sodrással, senki sem várhatja el , hogy a baleset, katasztrófa e következményét elhárítsd.
2/4 anonim válasza:
Igen, kifizettetik, aztán talán visszafizetik, ha elég sokat teszel érte.
Nekem már többször vontak le indokolatlanul az ő hibájukból kifolyólag.
3/4 anonim válasza:
Szerintem akkor az lesz a legkisebb problémád :))
De amúgy van boztosításuk, ha tudod bizonyítani, hogy pl. baleset miatt nem tudtad leállítani a bérlést, akkor vissza kell teríteniük. Ha nem, akkor fogyasztóvédelem, vagy békéltető testület.
4/4 anonim válasza:
Ki kell fizetned a hidat, mivel rád fogják, hogy meneteltél rajta 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!