Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV alkalmazásban rossz...

A MÁV alkalmazásban rossz képet töltöttem fel, és nem tudom hogy kell megváltoztatni. Van érvényes jegyzem így nem tudom kitörölni. Mit csináljak? Nem tudom hogy mennyire nagy baj ez.

Figyelt kérdés

2022. szept. 7. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg sehogy. Ne használj MÁV alkalmazást, pont olyan rosszul működik, mint a MÁV maga.
2022. szept. 8. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elektronikus bérletigazolványra gondolsz? Általában nem számít a kép, mert tudnak azonosítani a megadott okmány számának ellenőrzésével. Ezt az okmányt a bérlet időtartamáig tartsd magadnál. Semmiféle módosításra nincs lehetőség még a bérlet időtartama után sem. Ha már lejárt, tudod törölni a bérletigazolványt és csinálhatsz egy másikat.
2022. szept. 8. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha jegyed van, akkor ahhoz meg nem kell a bérletigazolvány, valószínűleg hiába csináltál. :)
2022. szept. 8. 21:25
 4/4 anonim válasza:
Miről kell fényképet feltölteni???
2023. szept. 25. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!