Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest-Nyugati pályaudvarról...

Budapest-Nyugati pályaudvarról hogyan tudok a legkönnyebben eljutni a Műegyetemig?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok nem ismerem Budapestet. Főleg a tömegközlekedést. A másik, hogy biciklivel szoktam közlekedni. Ott a Nyugatinál le lehet zárni a biciklit egy éjszakára úgy hogy ne lopják el?

2022. aug. 31. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Két híd között van a kampusz, de a két híd között van még egy híd. :D Ha az I/Q épületekben van az órád, tuti nem a Szt. Gellért térre mennék, már nincs 86-os busz. 4-6-os a legegyszerűbb. Az, hogy tele van csövesekkel, nem igaz, egy csomószor teljesen igénytelen, az viszont tény, hogy a nap közepén is tele van munkaképes korú emberekkel, szóval ezt sosem értettem, de akkor is az a legegyszerűbb. Amúgy ha van biciklid, én az egyetemen tenném le inkább. R-T-H-E épület környékén bőven van hely, ahol le tudod zárni biztonságosan, és 22-06 között zárva is lesz minden kapu.
2022. aug. 31. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
A Szabadság híd meg a Petőfi híd között még egy híd? Ez elég újszerű információ.
2022. aug. 31. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#12: Az I és a Q épület a Petőfi- és a Rákóczi- (Lágymányosi) híd között helyezkedik el, szóval a teljes kampusz a Szabadság- és a Rákóczi-híd között fekszik.
2022. aug. 31. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!