Username3 kérdése:
A távolsági busz bérlettel melyik útvonalon közlekedhetek?
Figyelt kérdés
Szeretnék távolsági bérletet venni, de ahol én lakom oda van 3 lehetséges útvonal és van amelyik átszállásos. Ezeken mind közlekedhetek 1 bérlettel?
60 km-es bérletet fogok venni és mind a 3 útvonal 60 km alatt van.
2022. aug. 29. 19:13
1/8 anonim válasza:
Igen, használhatod, nekem is így van csak nekem kétfelé mehet a busz, ellenőr mind2 fele csekkolta a bérletet és elfogadják.
2/8 anonim válasza:
A bérletet két megálló közé veszed, nem távolságra. Csak a távolság alapján van a díjszabás megállapítva. Tehát 60 km-est nem tudsz venni, ha mindegyik útvonal alatta van. Ha több útvonalon is van közlekedés a két megálló között, a hosszabb bérletet elfogadják a rövidebb útvonalon, fordítva nem.
3/8 anonim válasza:
#2: Vannak még helyek az országban, ahol a bérletet km-re lehet venni, és te írod rá a viszonylatot. Gondolom, úgy akar 60 km-est venni a kérdező, hogy az egyik út 53, a másik 57, a 3. 59 km-es, vagy valami hasonló.
4/8 anonim válasza:
Ha a leghosszabb útvonalra jót veszel (pl. ha van 45 & 52 kilométer hosszú útvonal, akkor 60-asat), akkor az jó lesz a rövidebbre is.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
Igen, az egyik 53, a másik 55 és a harmadik 58 km.
2022. aug. 30. 08:24
6/8 anonim válasza:
#5: Hát ezt majdnem km-re eltaláltam. 😁
7/8 A kérdező kommentje:
Ha átszállásos lehetőségem van akkor arra is használhatom?
2022. szept. 5. 13:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!