Az Örs vezér terén mi van a második vágánnyal?
Az M2-es metró végállomásán, az Örsön mostanában az első vágányra és a tárolóra mennek a metrók. Az oldalsó tárolóra eddig csak akkor láttam metrót menni, ha a másik két vágány közül egyik sem volt szabad.
Van ennek valami oka?
Nincs azzal semmi, használják.
A kocsiszínbe tartó vonatokat szokták a 3. vágányra járatni.
Ha volt, akkor átmeneti zavar lehetett. A második válasz a megszokott.
De amit te írsz, olyan nincs. Ha mindkét vágány foglalt, akkor megállj jelzést kap.
A harmadikra kivinni a Pillangó után tudják csak, ha jól figyelem a váltókat. Értelme sincs, mert utascsere ott nem lehetséges.
Nem tudom, mikor voltál gyerek, de kezdetekben nem volt harmadik vágány. A friss légifelvételeken én nem látok olyan váltót, amin ki lehetne vinni a harmadikra.
De ha tévednék is ebben, a lepontozás érhetetlen (a 79-80%-al elvagyok, nem azért).
Arra a keskeny peronra nem lehet beszálló utasokat terelni. Ha a másik két vágány telítettsége miatt vinnének oda ki szerelvényt, akkor az üresen indulna vissza? Ne bomoljatok már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!