Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért olyan emberektől akarja...

Miért olyan emberektől akarja a BKK beszedni a pénzt akiknek amúgy sincs?Miért nem a milliókat kereső politikusoktól szedik be?

Figyelt kérdés
Lehetett olvasni a BKK honlapján szeptembertől emelik néhány jegy árát,magasabb lesz a pótdíj ha valakit elkapnak hogy bliccel.Azt írták azért van erre szükség mert a bliccelők milliárdos károkat okoznak a társaságnak ami nehezíti hogy a szolgáltatás megfelelően működjön.Na de mi van a mi életünk megfelelő működésével?Az nem számít?Miért nem a milliomos politikusoktól szedik be a pénzt,akik miatt van a szegénység,és akik miatt bliccelnek az emberek?Hány bőrt akarnak még lehúzni az emberekről?Vagy nem látják hogy már nincs is rajtuk bőr?

2022. aug. 18. 13:48
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez nem egy bonyolult kijelentés, mi ebben a számodra az érthetetlen.

Nem Teréz anya szolgálat, fenn kell tartani műszaki oldalról, ki kell fizetni a dolgozókat stb, ezt meg abból a bevételből tudják amit az utasok fizetnek, ha az utas nem fizet attól még karbantartani ugyanúgy kell, a munkást ugyanúgy ki kell fizetni, na vas logika itt a veszteség.

Tudod van egy tervezett szint, hogy mennyi ember kell ahhoz hogy fenntartható legyen, ha tudják, hogy átlag x számú utas van és ehhez van tervezve a költségvetés de ha az X-nek a negyede nem fizet akkor veszteség lesz.

2022. aug. 18. 23:52
 32/43 A kérdező kommentje:
A másik kérdésre a válasz nem jár alanyi jogon,de már olyan drága minden hogy egy kiskeresetű már nem tud mindenért fizetni.Nem tudja fizetni az albérletet,az ennivalót,a rezsit,az utazást,ennyi pénzből egyszerűen nem megy minden.
2022. aug. 18. 23:55
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem az a megoldás, hogy mástól vesszük el, mert csak.
2022. aug. 18. 23:56
 34/43 A kérdező kommentje:
#31 és az embereknek nem kell fenntartaniuk magukat?Vagy semmi mást nem kell venniük a fizetésükből csak azt a 9.500 forintos bérletet?A többi megmarad nekik tisztán?
2022. aug. 18. 23:58
 35/43 A kérdező kommentje:
#33 és tőlünk mennyit vettek már el csak az elmúlt 12 évben?
2022. aug. 18. 23:59
 36/43 anonim ***** válasza:
25%
Én is a munkahelyek számának és a bérek emelésében látom a megoldást.Többen vennék meg a bérletet,több bevétel a BKK-nak,több bevétel az államnak,szinte nem is lenne szükség ellenőrökre olyan kevesen bliccelnének.Ki idegeskedne az ellenőr miatt,ha 1 órás munkájából meg tudná venni a bérletet?
2022. aug. 19. 00:10
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vesznek bérletet hanem mennek gyalog stb most ez olyan dolog, hogy...
2022. aug. 19. 00:39
 38/43 anonim ***** válasza:
64%
#10 Az ellenőrök azért kapják el azokat akiket felsoroltál, mert a szándékos bliccelőket nem merik.
2022. aug. 19. 06:38
 39/43 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, én azt veszem észre, hogy NEKED nincs pénzed a bérletre és az ebből fakadó feszültséget a válaszolókon töltöd ki. Tudod, amikor egy kis faluból Budapestre költöztem “szerencsét próbálni”, három munkahelyem volt, hogy ki tudjam fizetni a bérletet és minden mást. Nem rinyáltam segélyért, csupán dolgoztam.

Igenis, ha nem tudod megengedni magadnak azt a rohadt 9500 forintos bérletet, túlórázz, vállalj plusz munkát. Ez ennyi.

2022. aug. 19. 09:21
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

26: Ja, hogy te is a közgazdasági zsenik közé tartozol....? Akik szerint a legszegényebb kétkezi munkásnak is meg kéne keresni az ÁTLAGbért....?

:-DDDDD

Nem vicc, ezt láttam ÍGY leírva.... :-D

2022. aug. 19. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!