Miért olyan emberektől akarja a BKK beszedni a pénzt akiknek amúgy sincs?Miért nem a milliókat kereső politikusoktól szedik be?
Mondjuk ez nem egy bonyolult kijelentés, mi ebben a számodra az érthetetlen.
Nem Teréz anya szolgálat, fenn kell tartani műszaki oldalról, ki kell fizetni a dolgozókat stb, ezt meg abból a bevételből tudják amit az utasok fizetnek, ha az utas nem fizet attól még karbantartani ugyanúgy kell, a munkást ugyanúgy ki kell fizetni, na vas logika itt a veszteség.
Tudod van egy tervezett szint, hogy mennyi ember kell ahhoz hogy fenntartható legyen, ha tudják, hogy átlag x számú utas van és ehhez van tervezve a költségvetés de ha az X-nek a negyede nem fizet akkor veszteség lesz.
Kérdező, én azt veszem észre, hogy NEKED nincs pénzed a bérletre és az ebből fakadó feszültséget a válaszolókon töltöd ki. Tudod, amikor egy kis faluból Budapestre költöztem “szerencsét próbálni”, három munkahelyem volt, hogy ki tudjam fizetni a bérletet és minden mást. Nem rinyáltam segélyért, csupán dolgoztam.
Igenis, ha nem tudod megengedni magadnak azt a rohadt 9500 forintos bérletet, túlórázz, vállalj plusz munkát. Ez ennyi.
26: Ja, hogy te is a közgazdasági zsenik közé tartozol....? Akik szerint a legszegényebb kétkezi munkásnak is meg kéne keresni az ÁTLAGbért....?
:-DDDDD
Nem vicc, ezt láttam ÍGY leírva.... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!