Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Olvastátok a Budapesti Agglome...

Olvastátok a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégiát?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Szerintetek meg tudják valósítani?
2022. aug. 16. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
nem
2022. aug. 16. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Meg tudják valósítani, de nem akarják.

Szerintem egy kifejezetten jó koncepció, bár nem értek egyet minden pontjával. Ettől függetlenül jó látni, hogy végre van egy konkrét terv, egy elérni kívánt cél az eddigi összevisszaság helyett.

2022. aug. 17. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam, remek koncepció. Meg tudják valósítani, de nem akarják. Mármint vannak, akik akarják, pl. Vitézy Dávid, de a legfelsőbb szinteken nem akarják. Ebben az országban nem szokás ennyi pénzt (mert rengeteg pénzbe kerülne) költeni olyasmire, ami tényleg hasznos a lakosságnak, az országnak, a környezetvédelemnek. Azért egyes részek valószínűleg meg fognak épülni, hiszen a stratégiát elvileg tavaly hivatalosan elfogadta a kormány.
2022. aug. 17. 01:05
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Nagy újdonság nincsen benne, olyan dolgok vannak benne amiről tudjuk 20 éve, hogy meg kellene csinálni és van rá még 20 év, hogy ne csinálják meg amit eddig sem.
2022. aug. 17. 01:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem láttam benne nagy újdonságokat, ennek inkább az a lényege, hogy kifejezésre juttatta legalább egy befolyásos , kormányközeli érdekkör terveit és úgymond a hivatalos fejlesztési politika szintjére emelte azokat. Nem rossz tervek, az eddigi “kaphatunk rá uniós támogatást ? Akkor gyerünk!” alapon eldöntött fejlesztgetéseknél mindenképpen jobb. Nyilván ha évtizedeken át változatlanok lennének az érdekkörök, akkor simán végig lehetne vinni úgy, ahogy van. Csak ugye az egészet végigpasszírozó Vitézyt most lenyomták, mint a taxiórát, viszont nem biztos, hogy az ő érdekköre ezt ennyiben is hagyja.

Szóval hozzátok a popcornt, de nagy fejlesztésekre egyelőre ne szamitsatok.

2022. aug. 17. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok jó ötlet van benne, de jelen körülmények között szerintem örülhetünk, ha a fele megvalósul 2040-ig.
2022. aug. 17. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól látjátok, nem is az új ötletek amúgy a lényegei, hanem a meglévő ötletek részletesebb kidolgozása, és logikus rendszerbe foglalása, távlati célok kitűzése, menetrendi elképzelések alapján történő tervezés
2022. aug. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!