Meddig tart a felújítás az M2 metróvonalon? Meddig jár még metrópótló busz?
Valamint az egyes metrónál olvastam olyat,hogy a Deák Ferenc téren az Erzsébet térről közelíthető meg. Ez milyen messze van,könnyű megközelíteni? A kettes metróról kellene a Deák Ferenc téren átszállni az egyes metróra,ezért kérdezem.
Vagy még lehetséges lenne az is,hogy a 72M trolibusszal kellene utaznom. A trolibusz is van olyan gyakran,mint a metró? Nem tudom,ez mennyi időnként közlekedik.
Nem vagyok pesti.
Biztos hogy az M2-re ("piros") gondolsz és nem az M3-ra ("kék")? Az M2 gond nélkül közlekedik, az M3 felújítása zajlik:
A felújítás miatt a Deák téren fel kell jönnöd a 2-es metróból a felszínre és egy másik aluljáróból közelítheted meg a kisföldalattit. Kb. 150 métert kell gyalogolni, itt találsz térképet (minden ki van írva helyben is):
A troli valamivel ritkábban közlekedik, csúcsidőben 10 percenként. A trolihoz viszont másik jegy is kell, a metróvonalak közti átszállás viszont lehetséges sima vonaljeggyel is.
Köszönöm szépen. Az állatkertbe szeretnénk menni,de úgy láttam a legegyszerűbb a Déli pályaudvarról eljutni úgy hogy a kettes és egyes metróval. Akkor ez lehetséges teljesen mindenféle gond nélkül?
Egy ismerősöm mondta,hogy újítják a kettes metrót,de akkor remélem csak nem jól tudta és eltévesztette a hármas metróval.
A trolira nem tudom,milyen jegy kell. De akkor az bonyolultabb egy olyan embernek,aki nem ismerős Pesten.
Egyszerűbb úgy mint a Déliből? Te melyiket választanád inkább?
Vagy még a 3. lehetőség volt hogy Kelenföldről Kálvin tér a 4-es metróval és a Kálvin tértől a 72M troli.
Igen. Az M2, M1 metró is zavartalanul működik. 1 vonaljegy elég hozzá fejenként (metróról metróra átszállhatsz a vonaljeggyel).
A buszokra, trolikra is ugyanolyan vonaljegy kell, de ott minden átszállásnál új jegyet kell lyukasztani.
Kedves kérdező, a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb az M2-M1 útvonalon. Egy vonaljegy kell hozzá. Busszal azért (lenne) érdemes menni, mert (lehet, hogy) van klíma, bár ez tényleg nem borítékolható. :)
A jegyet ne felejtsd lyukasztani, mert mostanában ki- és befelé menet is ellenőrzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!