Az S10 vonalon milyen típusú vonatok közlekednek?
Azért érdekel, mert szeretném tudni, hogy látom-e a vonaton, hogy a déliből melyik vonat lesz az enyém, vagy nem? Tehát van-e rajta kijelző vagy sem, mert volt már olyan, hogy a vágány előtti kijelző mást mutatott. felszálltam a nekem megfelelő vonatra, az meg elvitt teljesen máshová. Fecske volt, tehát semmi bemondó, semmi kijelző.
Kalauz meg hülyének néz, ha megkérdezem és ezektől félek.
Fecskét én még életemben nem láttam a Déliben, de ha látnék is azt feltételezném, hogy a Balcsira fog menni.
Megnézed a kijelzőt, odamész a vágányhoz, és ha egy Flirt áll ott, akkor az a vonatod.
Ha nem Flirt akkor picit lehet gyanakodni, alaposan körülnézni, de ha nincs a vágányon több szerelvény (szokott lenni) akkor jó helyen vagy.
Only FLIRT. Talán járt már ott KISS is, de abszolút nem jellemző.
Fecske, vagy bármilyen mozdonyos szerelvény esélytelen. Az már nem S10, hanem egy másik, Győrt is érintő vonat.
A Kissek nem járhatnak be a Délibe. Néha egy-egy Talent előfordulhat még, más motorvonat nem.
Az S10-en jellemzően Flirtök vannak, ezeknek van kijelzőjük (a Talenteknek is). Ha nem motorvonatok vannak a vágányon, akkor az első és az utolsó ajtónál kellene lennie egy táblának, hogy ez honnan hová meg, ami valahogy így néz ki: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!