Eddig csak én vettem észre, hogy ennél az Ikarusnál fel lettek cserélve a számok? Miért van 256 helyett 265 írva az elejére? Miért lehetett kicserélve a 2 számjegy?
Ez egy Ikarus 256.50E típus és a rendszáma AAR-533. Nem értem miért van akkor az elejére 265-ös szám írva amikor Ikarus 265-ös típus nem is létezik. Lehetséges, hogy valaki csak úgy felcserélte a 2 számjegyet? Igazából az Ikarus téma nagyon foglalkoztat engem amióta letöltöttem az OMSI 2 busszimulátort és elkezdtem Somló Volános festéseket csinálni. Aztán most ez a busz került sorra, és ezt a részletet is beleraktam. Igazából több képet is megnéztem a buszról és mindegyik képen 265-ös számjegy áll tehát ez nem lehet photoshop. A valóságban nem tudom, hogy láttam e már a buszt, mert az az igazság, hogy amikor a Somló Volán Zrt. üzemelt én óvodás voltam és miután általános iskolába kerültem addigra már csak kis ideig üzenelt és átment ÉNYKK Zrt.-be. Csatolok ide egy internetes képet a buszról ahol a bal felső sarokban ki nagyítottam a lényeget.
Ui: Bocsánat ha netán rossz a kategória ennél nem találtam jobbat. Köszönöm ha válaszolsz/válaszol! :)
Igen, már látom.
Én Győrben figyeltem meg hasonlót, de az okát sajnos nem tudom. De nem egyedi jelenség ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!