Németországban buncselekmény jegy nélkűl utazni?
Figyelt kérdés
En jegy nélkul utaztam, ha most átutazok németországon kerezstűl, számithatok arra, hogy letartostatnak? Bocs hibakert sietek2022. júl. 18. 12:47
2/17 anonim válasza:
Nem, de helyszíni bírságot kaphatsz, ami ott igen magas.
3/17 anonim válasza:
Nem fognak letartóztatni, de leszállítanak, és kiállítanak egy vaskos büntetést. Alaphangon 60 EUR.
4/17 anonim válasza:
Félreértitek a kérdést. Korábban bliccelt, és most attól tart, hogy körözött bűnöző lett-e belőle, és letartóztathatják-e. Nos, ha korábban elakpott az ellenőr, és nem fizetted meg a pótdíjat, akkor ki sem kell mozdulnod otthonról, az unión belül bárhol be tudják hajtani, ha akarják. 30 év gályarabsággal nem kell számolnod.
5/17 anonim válasza:
Na most ha németben külföldiként lopsz a boltban, akkor kitilthatnak az országból, nem?
A bliccelés ehhez képest akkor miben más? Ugyanaz, nem?
6/17 A kérdező kommentje:
Most akkor a határnál mi lesz, hazza kell utaznom.
2022. júl. 18. 15:00
7/17 anonim válasza:
Te most trollkodsz? Magyar állampolgár vagy? Ha igen, akkor egyben az unió polgára is. Szabadon mozoghatsz. Mint írtam, ha elkaptak, nem fizetted ki, akkor édes mindegy, hol és merre kujtorogsz. Kajászódemendén ugyanúgy megtalálhatnak, mint Stinkyvillage-ben, Parapluie Pliant Village-ben, Pantaloniapesca mellett.
8/17 A kérdező kommentje:
Magyar is. Unio is, de schengen tag az nem. Nem trollkodok. Ugy hallottam Németorsságban buncselekmény a bliccelés, és én 500km utaztam ingyen.
2022. júl. 18. 15:18
9/17 anonim válasza:
És elkaptak, vagy csak te jegyzed, mint tényt? Te nem vagy schengen? Az mi?
10/17 anonim válasza:
Ne gyere haza légyszi! Egy hülyével kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!