STARTnál jegyvásárláskor a rendszer ad budapesti vonaljegyet az állomások közötti közlekedésre? Bővebben kifejtem lent.
Figyelt kérdés
A vonatom a Délibe érkezne be, de a Keletiből indul a másik vonatom a végleges úticélhoz. A kettő közötti úthoz a rendszer azt írja:
M2-es metróval Keleti pályaudvar megállóig
Ebben az esetben a MÁV-jegyemmel utazhatok a metrón is, VAGY kapok egy plusz vonaljegyet, VAGY erről nekem kell gondoskodnom?
2022. júl. 13. 21:55
2/5 anonim válasza:
A helyi közlekedésre NEM biztosítja az utazást az így vásárolt jegy.
3/5 anonim válasza:
Nem ad.
Neked kell gondoskodnod.
1 vonaljegyre lesz szükséged. Van egy csomó BKK automata és ügyfélközpont is a Déliben.
4/5 anonim válasza:
Mint egy kérdéssel lejjebb már kifejtettem, nincsen tarifaközösség, tehát a szolgáltatók nem számolnak el egymàs között alapesetben (néhány kivétellel, de ez a te utazásaidat nem érinti). Így neked kell külön gondoskodnod helyi közlekedés esetén a vonaljegyről.
5/5 eddiboy válasza:
Érdemesebb a Déli helyett Kelenföldön leszállnod, és onnan M4-es metróval menned a Keletihez. Ugyanúgy egy vonaljegy, de gyorsabb, és kiindulási ponttól függően lehet, hogy a vonatjegy olcsóbb. Nézd meg a keresőben egyben, és külön kelenföldi átszállással is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!