Az emeletes vonatokon nincs térerő?
Figyelt kérdés
Mióta emeletes vonattal járok azóta az út során alig 3 helyen van térerőm, pedig előtte majdnem mindenhol volt. (Nem cseréltem készüléket vagy szolgáltatót)
Lehetséges hogy ezek a vonatok ennyire árnyékolnak? Miért ilyenre tervezték?
Másnak is ilyen?
2022. júl. 12. 17:17
1/5 anonim válasza:
Nem értek hozzá, ha nem így van nézzetek el nekem. Mivel emeletes a vonat, közelebb ülsz a felsővezetékhez, jobban kell szigetelni, árnyékolni, hogy nehogy baleset/áramütés legyen az “esetleges” áram “áthúzásból”. Legközelebb lent utazz és figyeld a térerő alakulását.
2/5 anonim válasza:
Nem tapasztaltam problémát. Nem lehet, hogy a 3G lekapcsolás miatt szűnt meg a lefedettség? Vannak olyan pontok a vasútvonalak mentén (Telekommal és Vodával is tapasztaltam), ahol 4G nem volt, mert gondolom nem érte meg kiépíteni azért, hogy 1 perc alatt átszáguldj a cellán, de 3G régről volt ott, ami most megszűnt, ezért csak 2G maradt ott, amivel netezni nem igazán lehet.
3/5 anonim válasza:
Elméletileg pont azokon van. A többi WiFi-s vonaton ugyanis 3G-s modem volt. Persze a MÁV nem garantálja, hogy működik is.
4/5 A kérdező kommentje:
Budapesten belül kellene lennie 4G-nek szerintem, a Flirt vonaton az volt legalábbis.
A máv wifi nekem sose működött.
2022. júl. 13. 07:59
5/5 anonim válasza:
Jól gondolod, valóban nagyon árnyékolnak, főleg az emeleten. Egyszer kalauzokat is hallottam erről beszélni.
A mávos wifi egy tipikus MÁV sztori: egyszer megcsinálták, azóta nem foglalkoznak vele. Ma már alig van olyan kocsi, ahol működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!