Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan jutok el legolcsóbban...

Hogyan jutok el legolcsóbban Bécsbe? Mennyi a vonatjegy, pl Railjet?

Figyelt kérdés

Nem ír árakat a hü..e elvira.hu

Valószínű nem lesz autó.

Köszi...

2010. szept. 21. 12:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
tavaly ilyenkor voltak haveromék railjettel. és ilyen túristajegy volt 9ezervalamennyi oda vissza
2010. szept. 21. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Eurégióval 25 euró oda vissza.

[link]

2010. szept. 21. 12:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Itt minden infót megtalálsz:

[link]

2010. szept. 21. 13:00
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi...

ki kéne használni valahogy, hogy itthon 90%-os kedvezménnyel mehetek, szerintetek?

ez úgy tudom, csak mo-ra érvényes, és vajon vehetek-e 90%-osat mosonmagyaróvárig, onnan meg...?

2010. szept. 21. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kedvezmények nem kombinálhatóak.

Megteheted, hogy Móvárig vagy akár Hegyeshalomig elutazol 90%-os belföldi jeggyel, de ott le kell szállnod, és MÁSIK a következő vonattal kell továbbutaznod.

Azonos vonattal nem utazhatsz úgy, hogy határig belföldi jegy utána nemzetközi, mert a két kedvezmény nem kombinálható.

Ha tényleg spórolni szeretnél menj el belföldi vonattal Hegyeshalomig, és ott várd meg a nemzetközivonatot, és szállj fel rá a Hegyeshalom-Bécs nemetközi jegyeddel.

De az Euregio vonatokon kívül minden más vonatra Keletitől adják a kedvezményes jegyet, tehát drágábban jössz ki, ha Hegyestől kéred a nemzetközit.

Ez olyan mint a boltok 1-et fizet kettőt kap akciója, nekik jobb, ha Budapesttőkl mész legalábbis papíron, ezért olcsóbb is.

2010. szept. 21. 13:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Jah és igen a kedvezményed csak Magyarországon érvényes.
2010. szept. 21. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Második (és harmadik) vagyok. Akár működhet is a dolog. Én Győrbe jártam egyetemre és haverokkal minden télen ki szoktunk menni Bécsbe a karácsonyi vásárba ökörködni egyet. Onnan 10 euró szokott lenni az Eurorégiós retúr vonatjegy (nincs benne a helyi közlekedés). Szerintem hívd fel a MÁV-infót vagy érdeklődj a nemzetközi jegypénztárnál, valami megoldás biztosan lesz arra, hogy a határig (vagy legalább Győrig) olcsóbban eljuss.
2010. szept. 21. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Orangewas 2500/út*2=5000 forint. Fradi pálya mellöl indulnak.

[link]

2010. szept. 21. 23:42
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2010. szept. 22. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Ahoj!

Ajánlott Mosonmagyaróvárig megvenni a kedvezményes jegyed, utána az EuRégiósat, már ha neked az ER vonatok is megfelelnek...

Üdv: Szergej

2010. szept. 29. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!