90%-os diákbérlet kedvezményre jogosult vagyok?
Az igazolást gondolom, a tanulmányin kell kérned, mondd, hogy máv bérlethez lesz, biztos tudni fogják.
A formanyomtatványt szerintem odaírták, honnan lehet megkapni, az is lehet, hogy onnan az oldalról tudod letölteni, nem?
Kérelem tanulók hazautazási kedvezményének igénybevételéhez
címen találtam náluk egy dokumentumot, lehet hogy ez kell nekik, köszi az infót, be fogok menni akkor a TO-ra, meg azért írok egy email-t a mávnak is, hátha további infókkal is szolgálnak.
Szia!
Nem kell semmilyen igazolás.
Vagyis mondom a lehetőségeket.
Alapesetben minden nappali tagozatos hallgató jogosult 90%-os diákbérlet vásárlására az iskola és a lakóhely között. Ehhez elég az érvényes diákigazolvány az azon szereplő iskola és a lakóhely között lehet 90%-os bérletet venned. Nem kell hozzá semmilyen igazolás.
Az a kérvény nyomtatvány amit írtál, akkor kellene, ha netán az egyetem szakmai gyakorlatra küldene, vagy épp kollégiumba kölröznél, amit nem tudsz lakcímednek bejelenteni. Akkor is jogosult lennél a kedvezményre, csak kell mellé az a nyomtatvány, neked ez nem kell.
Simán besétálsz a pénztárba, és az egyetem és a lakhelyed közé kérsz bérletet. Persze csak akkor ha az egyetem és a lakóhely rajta van a diákodon.
A TO-tól nem kell semmilyen papír ehhez.
Üdv, egy MÁV-os :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!