Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi idő most metró pótló +...

Mennyi idő most metró pótló + metróval menni Újpest-központtól a Keletibe?

Figyelt kérdés

Deák téri (vagy Astoria) átszállással? Sajnos se a Budapest GO se a Google térkép nem mutat olyan útvonalat, ahol csak metró + pótlóval lehet eljutni Újpest Központtól a Keletibe.

Nekem meg csak így a jó, mert így elég egy vonaljegyet vennem. Útvonalat tudom, de nagyon érdekelne hogy így mennyi idő eljutni, de mivel nem dob ki ilyen útvonalat, sosem tudom meg.

2022. jún. 13. 10:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, ha jól tudom, a Tél utcánál áll meg a 20E az meg nincs messze. De végülis mind egy melyikkel megyek, a lényeg, hogy ne kelljen egynél több vonaljegyet vennem. Régen amíg járt a metró ez simán ment és minidg azzal is mentem mert kényelmes volt. De most..

De mind egy is, köszi.

2022. jún. 13. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!