Külföldről érkező vonatok várható késését hol mutatja a MÁV?
Figyelt kérdés
A Berlinből tegnap indult vonat késését hol tudom megnézni a MÁV oldalán? A Vonatinfo térkép csak a Magyarország területén lévő vonatokat mutatja, de ez a vonat még nem lépett be az országba.2022. jún. 13. 07:21
1/7 anonim válasza:
Ha Berlinből érkezik, akkor a határig nem késik. A magyarországi szakaszon fog összeszedni 20-30 percet.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Félórás késéssel érkezett már Pozsonyba, a vonaton ülő ember mondta. De a kérdés, hogy hol tudom nyomon követni online?
2022. jún. 13. 08:26
3/7 anonim válasza:
Ha rákeresel a vonat egy belföldi viszonylatára, majd rákattintasz a vonatra, ott elvileg jelzi. De a külföldi vasúttársaság honlapján is minden bizonnyal kint van.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Erről a vonatról van szó: [link]
Ennek mi a "belföldi viszonylata"?
A külföldi oldalon egyelőre nem találom, hogy tegnapi indulást hogyan lehet megadni.
2022. jún. 13. 09:03
5/7 anonim válasza:
Ezt azért nem fogja jelezni neked, mert Szob felől jönne, de ott augusztus közepéig szünetel a vonatközlekedés nem várt időjárási okok miatt (gratulálok MÁV), de a menetrendeket nem programozták át, ezért arra vár, hogy Szobra érkezzen. Majd onnantól fogja jelezni, amikor a vonat Vácra ért, mert akkor beveszi a menetrendi szoftver, hogy hol van és onnantól számol.
A külföldi honlapon is minden bizonnyal van dátum állításra lehetőség, ott megadod a tegnapi napot, vagy ma a legkorábbi időpontot megadod amit enged, majd a korábbi gombbal visszamész a tegnapi indulásig.
6/7 A kérdező kommentje:
#5 Köszi a választ, de azért ez kriminális.
2022. jún. 13. 11:40
7/7 anonim válasza:
Én cseh és szlovák keresőszavakkal szoktam megnèzni: meskánie vlakov, poloha vlakov , stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!