Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestre milyen gyakran...

Budapestre milyen gyakran érkeznek Airbus A380 vagy Boeing 747 gépek?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni Vecsés mellé spotterkedni, és 1 ilyen fentebb említett nagyobb repülőt szeretnék látni. Nézegetem folyamatosan az érkezéseket 1-2 nappal előtte, de eddig még egyet sem láttam. Mindig csak a kisebb repülők jönnek ide.

2022. jún. 7. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Flightradaron ha beírod a járatszámot, ott kiadja a közeljövőben tervezett utakat. Mai gép esetén pl.:

[link]

2022. jún. 9. 10:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm! Tanulmányozni fogom.
2022. jún. 9. 10:06
 13/16 Vinkó Márton válasza:

Úgy tűnik, egy cipőben járunk :D

Én is látni szeretnék már ilyen gépet le és/vagy felszálláskor.

2022. jún. 10. 15:27
 14/16 A kérdező kommentje:

Múltkor majdnem elcsíptem egyet. Épp Budapesten jártunk és ki is néztem ,hogy aznpa pont fog érkezni egy 747-es. Igenám, de Cargo volt, így nem arra a pályára érkezett mint normál esetben az utasszállítók, így bebuktam. :D Gyakorolni kell ezt még, de össze fog jönni.

Cserébe viszont egy 777-es elment felettünk, az is elég durva volt.

2022. jún. 29. 14:35
 15/16 anonim válasza:
Ma 15.30-kor fog érkezni egy Boeing 747-es.
2022. aug. 26. 13:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos vidéken élek, nem járok gyakran Budapestre. Viszont mostmár rendszeresen nézem én is, addig nem nyugszom míg el nem csípek egyet.
2022. aug. 26. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!