Buszon jogosan panaszkodnak az utasok a sofőrnek ha egy utas feldühödik és dühében beleüt egyet a busz egyik üvegébe?
Régebben, amikor még nem volt szabad ország kis hazánk, a rendőrök úgy vágták le a buszról az ilyent, hogy csak úgy nyekkent.
Ma jogod van akár szarni is a buszon, nem szabad bántani. Jegy sem kell, tiszta ruházat sem kell.
Ám lehet háborogni azon, ha valaki szóvá teszi ezeket. El kell ítélni. Szép új világ.
Én egyszer csináltam olyat, hogy lekéstem egy busz, kfutottam a lelkem, hogy elérjem, de nem sikerült
Dühből olyat odavágtam ököllel az elinduló busz egyik ablakának, hogy a mellette ülő utasok megijedtek :D
Régen még hátul ülő kalauz volt a buszokon, ha akkoriban ilyet csináltál volna, rendőrt hívnak, de lehet akkor még a kallernak is megvolt a jogköre ahhoz, hogy lekeverjen neked egy nyaklevest. Szép régi világ hová lettél...
#6:
Ezen aztán röhögni kell, hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!