Van még róla szó, hogy meghosszabbítják a M3 metró vonalát és kimegy Káposztásmegyerre? Vagy ezt már elvetették?
Milyen kész tervek? Nem tudok róla, hogy koncepcióterven valaha is túljutott volna a vonal e szakasza.
De őszintén szólva messze nem ez a legnagyobb várható megtérülésű projekt, szóval ha valaha is eltakarodik ez a sok patkàny az ország éléről és kerül pénz fővárosi fejlesztésekre, akkor sem ezzel kellene kezdeni.
#2 Én úgy tudom, hogy valami részletesebb terveket is csinált a Főmterv (persze nem kiviteli terveket), de nem vagyok benne biztos.
"De őszintén szólva messze nem ez a legnagyobb várható megtérülésű projekt, "
De azért nem is olyan rossz.
"akkor sem ezzel kellene kezdeni." Ez tény, sokkal fontosabb fejlesztések is lennének, nem is kezdem el sorolni.
“Nem tudok róla, hogy koncepcióterven valaha is túljutott volna a vonal e szakasza.“
Akkor ezúton tudatom veled.
😀
A 14-es vili kápmegyeri szakasza Metro típusú leerősítéssel készült, hogy megfeleljen a metró pàlyának is.
A koncepción túljutott, de pénz az nem volt rá.
Sajnos a hosszabbításhoz már kellene egy újabb járműtelep, az AVR rendszert kukàzni kellene, amit épp felújítanak a rekonstrukcióban, és amihez az “””új””” metrókocsikat hozzáalakítottàk…
Amúgy a járműtelep tervezett helyén elidegenítési és beépítési tilalom van. Persze teljhatalommal azt csinàlnak amit csak akarnak…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!