Kinek hogy tetszik a három ma átadott M3-megálló?
Figyelt kérdés
Semmelweis Klinikák
Corvin-negyed
Kálvin tér
2022. máj. 14. 22:08
A kérdező szavazást indított:
Egyformán tetszik mindhárom megálló
Nem tetszik egyik sem
A Corvin-negyed a kedvencem!
A Kálvin-tér a kedvencem!
A Klinikák a kedvencem!
Még nem utaztam a felújított szakaszon
16 szavazat
1/2 anonim válasza:
Mindhárom nagyon tetszik, különösen azért, mert egyediek. A ferdeliftes megoldás brutálisan jó lett, gazdaságos és szuper megoldás!
Az állomások maguk szerintem gyönyörűek, de sajnos még tiszta por a levegő, az állomási székek pedig koszosak.
2/2 anonim válasza:
Én hiányoltam azt az opciót, hogy tetszik is, meg nem is. A ferdelift az menő, meg úgy általánosságban véve rendben vannak az állomások. De árulja már el nekem valaki, hogy miért jó látni a vezetékeket a plafonban a Corvinnál? :D Tegyük fel, hogy látni akarjuk, de az a megoldás ami miatt látjuk, egyszerűen borzalmas, nehezen takarítható ( mint a Göncz Árpád vkp.nál) , és nekem zavaros lesz tőle a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!