Miskolcon az autóbusz állomásról hogyan tudok eljutni a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégiumhoz?
Figyelt kérdés
Holnap ide kellesz mennem kilencre emelt történelem érettségire. Körülbelül hét órára ér be a buszom az állomásra. Milyen busszal tudok a gimnáziumhoz jutni a legközelebb úgy, hogy minnél kevesebbet kelljen sétálnom?#busz #érettségi #Miskolc #történelem #autóbusz állomás #Miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium
2022. máj. 3. 12:43
1/3 anonim válasza:
Például a Centrum megallobol a 35-ös busszal Avas felé az Ifjúság útjáig.
2/3 anonim válasza:
Prímán megmutatja neked a google maps.
Reggel 7:10-re állítottam be, bő negyedóra alatt ott vagy,
párpercenként jár a 35-ös busz.
3/3 anonim válasza:
Igen, Búza térre beér a busz, átsétálsz az aluljárón át a Centrumhoz, és az áruház oldalában felszállsz a 35-ösre. És az Ifjúság útja megállónál kell leszállnod.
De HA ESETLEG Mályi felől érkezel, akkor már a Vörösmarty út megállónál is felszállhatsz rá, ugyanabban a megállóban ahol a távolsági megáll.
Sok sikert az érettségihez!
OFF Amúgy én is emelteztem töriből pár éve - szintén Miskolc, de nekünk a Földesben volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!